Χιμένεθ: Δεν θα είναι εύκολο το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, Ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στη σύντομη προετοιμασία της ομάδας του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, και τόνισε πως «ξέρουμε πως έχουμε στην διάθεση μας 18 ποδοσφαιριστές, περιμένω να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται αυτοί που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Αστέρα».

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, έχει τη δική του ιστορία και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο το ματς», τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ. Που αναφέρθηκε και στην δυσκολία της ομάδας του τα τελευταία χρόνια στο να κερδίσει κάποιο ντέρμπι. «Περιμένω να ξεκουραστούν πρώτα οι παίκτες μου. Το ματς που ακολουθεί είναι σημαντικό. Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι, ωστόσο δεν έχει διαφορά, καθώς όλα τα ματς αυτό το διάστημα είναι σημαντικά. Το συγκεκριμένο είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και για όλους μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό». 

Ο Χιμένεθ ρωτήθηκε και για την χρησιμοποίηση του Νέλσον Ολιβέιρα αριστερά, σε διάταξη 4-2-3-1. «Ο Νέλσον είναι ένας κεντρικός επιθετικός. Όταν τον τοποθετώ αριστερά δεν περιμένω να έχει τις κινήσεις ενός winger, ξέρω πως θα έχει τις κινήσεις ενός κεντρικού επιθετικού. Θα ήταν φυσικά καλύτερα να έχουμε κάποια λύση, αλλά δεν είχαμε τον Τάνκοβιτς και υπήρχαν ορισμένες αμφιβολίες για τον Αλμπάνη. Οπότε επιλέξαμε τον Ολιβέιρα».