Χιμένεθ: Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι - Τα δώσαμε όλα μέσα στο γήπεδο

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του μετά το 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζουν με ένα τρόπο εύκολο αλλά πολύ αποτελεσματικό για τους ίδιους, είναι το στυλ του παιχνιδιού που ψάχνουνε με μεγάλη μπαλιά τον Μπαράλες έναν παίκτη πολύ βασικό για τον Αστέρα, που σπάει τις μπάλες δεξιά και αριστερά, ψάχνουν τις σέντρες και τις αντεπιθέσεις, ψάχνουν να εκμεταλλευτούν το λάθος του αντιπάλου, όπως συνέβη και στο γκολ.

Συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης γιατί έκανε πολύ δύσκολο το παιχνίδι σήμερα, τα δώσαμε όλα μέσα στο γήπεδο, παρόλο που ήμασταν στα όρια των δυνάμεων μας.

Είναι ένα παιχνίδι παρόμοιο με το προηγούμενο με τον Αστέρα που είχαμε έρθει ισοπαλία όταν χάναμε 0-2, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε, δημιουργήσουμε, σκοράραμε, η μπάλα δεν έμπαινε. Σήμερα επιμέναμε μέχρι τα τελευταία λεπτά, η μπάλα μας έκανε το χατίρι, μπήκε μέσα και είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια όλων».

Για το γεγονός ότι είναι ο τρίτος σε νίκες, προπονητής της ΑΕΚ, είπε. «Αν δεν είχαμε τραυματισμούς, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε τον αριθμό νικών πιο νωρίς».