«Χλωμό» το μέλλον της εκπομπής Pop Up

«Χλωμό» φαίνεται πως είναι το μέλλον της εκπομπής Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς έχει απογοητεύσει στα νούμερα τηλεθέασης.

Ένα πρόσωπο που προέρχεται από το GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει δημιουργήσει μεγάλο ντόρο τις τελευταίες μέρες για το τηλεοπτικό της μέλλον εντός η εκτός του ALPHA.

Η μάνατζερ της Έλενα Χριστοπούλου πήρε θέση για τις φήμες και με ανακοίνωση της δήλωσε: «Όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τιμά το συμβόλαιό της. Το κανάλι είναι δίπλα της και την στηρίζει».

Βέβαια υπάρχει και η απορία εάν και ο ALPHA τιμά το συμβόλαιο του.. Για το επόμενο χρόνο δεν υπάρχει πρόβλεψη για καθημερινή εκπομπή. Αν υπάρξει θα γίνει με σαρωτικές αλλαγές, κυρίως ως προς την  θεματολογία και στη ζώνη προβολής. Υπάρχει και η σκέψη να κάνει κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό.

Έχει προγραμματιστεί  τις επόμενες μέρες ένα ραντεβού μεταξύ του ALPHA και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για να δουν πως θα συνεχίσουν..

Στην παρουσιάστρια του Pop Up έχουν γίνει προτάσεις κι από άλλους σταθμούς. Αλλά εκείνη ήταν ξεκάθαρη ότι θα παραμείνει στο κανάλι της.