Όλο και περισσότερο περιπλέκεται η υπόθεση με τον αστυνομικό Δίωξης Ναρκωτικών που χθες το μεσημέρι στον Χολαργός (26 Φεβρουαρίου) πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο αυτοκίνητο πολίτη, με τον οποίο προηγουμένως είχε προηγηθεί διαπληκτισμός.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, πυροβόλησε τρεις φορές στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, ωστόσο, μια από τις σφαίρες βρέθηκε αλλού…

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που επέβαινε ο αστυνομικός της φέρεται να οδηγούσε η οκτώ μηνών έγκυος σύζυγός του.

Ο αστυνομικός και ο πολίτης οδηγούνται στον εισαγγελέα, καθώς αλληλομηνύθηκαν, ενώ ο εισαγγελέας θα καλέσει και τη σύζυγο του πρώτου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ισχυριστεί στις καταθέσεις τους ο αστυνομικός και η σύζυγός του, ο πολίτης έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, οπότε αυτός ήταν ο λόγος που άρχισαν να τον καταδιώκουν.

Το αυτοκίνητο του πολίτη εγκλωβίστηκε στην κίνηση, στον δρόμο που είναι κοντά στο σπίτι του Δημάρχου του Χολαργού.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, αστυνομικού, ο πολίτης προσπάθησε να ξεφύγει, στην προσπάθειά του αυτή του πάτησε το πόδι και στο σημείο αυτό αποφάσισε τραβήξει το υπηρεσιακό του όπλο και να πυροβολήσει τρεις φορές το πορτ μπαγκάζ.

Βέβαια, μία εκ των σφαιρών βρέθηκε σφηνωμένη στη θέση του συνοδηγού. Λόγω πυροβολισμών, ο πολίτης έτρεξε και κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Το ζευγάρι τον καταδίωξε μέχρι εκεί, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να καταθέσουν μηνύσεις η μια στην άλλη.

Το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. θα ασχοληθεί επίσης με την εν λόγω υπόθεση