Ποιον θα στηρίξει ο Παύλος Χρηστίδης στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

«Στο debate είπα ότι η δημοκρατία είναι σαν τον έρωτα, πρέπει συνεχώς να την τροφοδοτείς», τόνισε ο Παύλος Χρηστίδης.

Μια ανάσα» από τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου για την προεδρία του κόμματος βρίσκεται το ΚΙΝΑΛ, με τον Παύλο Χριστίδη να δηλώνει «η δύναμή μου είναι η επικοινωνία μέσα από τα social media με τους νέους».

Αναλυτικότερα, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μίλησε στο Mega και είπε: «Θέλουμε κάθε δημοκράτης, κάθε προοδευτικός πολίτης να έρθει στις κάλπες για να δώσουμε μια λύση σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, και στο κομμάτι της υγείας. Όπου έχω πάει συναντώ ανθρώπους που δουλεύουν υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Στο Ιπποκράτειο που είχα βρεθεί οι εργαζόμενοι κάνουν υπερπροσπάθεια».

«Είμαστε η πρώτη παράταξη που τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών. Η κυβέρνηση έχασε πολύ χρόνο και αυτό μας στοιχίζει. Τώρα τρέχει πίσω από τις εξελίξεις», πρόσθεσε ο ίδιος σχολιάζοντας τα νέα μέτρα.

«Το debate ήταν μια διαδικασία που μου άρεσε πολύ και ο κόσμος θεωρώ ότι έβγαλε σημαντικά συμπεράσματα, και εμείς είχαμε τη δυνατότητα να στείλουμε στους πολίτες τα δικά μας μηνύματα, σε θεματικές. Κάναμε ένα βήμα μπροστά, εκτεθήκαμε με τη θετική έννοια.

Στο debate είπα ότι η δημοκρατία είναι σαν τον έρωτα, πρέπει συνεχώς να την τροφοδοτείς. Η πρόταση που είχαμε κάνει ήταν να συμπεριλαμβάνονται όλοι οι δημοσιογράφοι. Αλλά η ουσία είναι ότι όποιος παρακολούθησε το debate κέρδισε, το ίδιο και η παράταξη», σχολίασε ο κ. Χρηστίδης σχετικά με τα του debate των υποψηφίων.

«Την Κυριακή πιστεύω ότι θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή, αναμένουμε ότι θα ξεπεράσουμε τις 200.000. Καλούμε να έρθουν να ψηφίσουν όλοι οι προοδευτικοί και δημοκράτες πολίτες, που μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να έκαναν και άλλες επιλογές ή δεν ψήφιζαν. Δε θέλουμε να έρθουν οι υπουργοί, οι κομματάρχες και οι κουμπάροι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο ίδιος.

«Η δύναμή μου είναι η δυνατότητα να επικοινωνήσω μέσα από τα social media με πολλούς ανθρώπους που γνωρίζω χωρίς να έχουμε συναντηθεί, γιατί αντιλαμβάνονται ότι και ως νεότερος υποψήφιος έχω τη δυνατότητα να επικοινωνήσω μαζί τους με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε το θετικό ρεύμα που έχει η παράταξή μας στα social media», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

«Δεν έχω κάνει σκέψεις για το τι θα γίνει αν δεν περάσω στο δεύτερο γύρο. Είμαι 40 μέρες υποψήφιος, είμαι εδώ για να δώσω φωνή στους αόρατους πολίτες που θεωρούν ότι έχουν μεγάλη απόσταση από το πολιτικό σκηνικό, και μετά την Κυριακή θα τα δούμε όλα», κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.