Χρήστος Λούλης: Με έχουν πει αλαζόνα και με το δίκιο τους

Ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αλαζονία που τον χαρακτήριζε στο παρελθόν, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» πως «σήμερα που έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, δεν είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να είμαι καλός στη δουλειά μου ώστε να ειπωθεί η ιστορία. Δεν το λέω αυτό με παράπονο. Αυτοί που θέλω να με συμπαθούν, με συμπαθούν και με αγαπούν. Μην με παίρνεται και πολύ στα σοβαρά. Εάν είσαι συμπαθής σε όλους, τότε κάπου έχεις χάσει τον εαυτό σου».

«Με ενοχλεί πάρα πολύ η αγένεια, η επιτηδευμένη οικειότητα που δεν έχει κατακτηθεί από την πραγματικότητα και η βλακεία των ανθρώπων. Όταν είμαι πιεσμένος από τους χρόνους και το μέσα μου, με ενοχλούν όλοι οι άνθρωποι».

«Με έχουν πει αλαζόνα και με το δίκιο τους οι άνθρωποι γιατί καμιά φορά φέρομαι αλαζονικά και καμιά φορά είμαι αλαζόνας. Αυτό το νιώθεις πάρα πολύ όταν δεν ξέρεις, δεν έχεις καεί και δεν έχεις φάει τα μούτρα σου. Ειδικά όταν είσαι ένας χαρακτήρας σαν τον δικό μου» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Χρήστος Λούλης στον Alpha. «Όταν νιώθεις πως είσαι ο καλύτερος και πας σε μια δουλειά και βλέπεις ότι είσαι ανεπαρκής, είναι μια σφαλιάρα».