Χρήστος Βολικάκης: Περιμένω την πιστολιά στο Τόκιο!

Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και με ότι απρόβλεπτο πρόκειται να βιώσουμε στους επόμενους μήνες σε αυτές τις ώρες περισυλλογής προσπαθώ να βάλω μια τάξη μέσα στο μυαλό μου και να αξιολογήσω αν από τα αρνητικά προκύπτουν θετικά ή το αντίθετο .     

Μόλις όμως καλμάρουν τα συναισθήματα και ηρεμεί η σκέψη μου καταλήγω πως ότι έγινε η πρόκειται να γίνει σε ότι με αφορά πρέπει να το οδηγήσω έτσι ώστε να έχει ευτυχή κατάληξη .     

Μετά από 4 και πλέον χρόνια μόχθου -αγωνίας υπερπήδηση εμποδίων και υπεράνθρωπης προσπάθειας τίποτα δεν πρέπει να πάει χαμένο και ο στόχος να είναι μονόδρομος .     

Εν κατακλείδι δηλώνω αισιόδοξος και ανυπομονώ δυνατά να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση μέχρι και την ώρα που θα ακουστεί η πιστόλια της εκκίνησης στο μακρινό Τόκιο και θα σημάνει την έναρξη του ονείρου που ζω για Τετάρτη φορά σε μια Ολυμπιάδα .   

Επιθυμία μου όπως και κάθε αθλητή που έχει την τύχη να συμμετέχει σε αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός είναι η καταξίωση μέσα από την προσπάθεια και η ώρα της ανταμοιβής .    

Μα κι’ αν δεν έρθει το απόλυτο για το οποίο κανένας δεν είναι σίγουρος , ο απολογισμός γι’αυτη τη διαδρομή μόνο θετικός μπορεί να είναι .     

Να ευχηθώ λοιπόν σε όλο τον κόσμο αυτές τις άγιες ημέρες που διανύουμε μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες από την πανδημία που προέκυψε ότι η κάθε μας στιγμή είναι ξεχωριστή και πρέπει να βρίσκουμε πάντα ένα τρόπο να την ζούμε μοναδικά .     

Η ίδια στιγμή ποτε δεν θα ξανάρθει πανομοιότυπη αλλά με μεταλλάξεις για να δανειστώ λέξεις επιστημόνων .     

Η σταύρωση του Χριστού μας και ο απέραντος πόνος του να μας γεμίσει συναισθήματα και να αγκαλιάσουμε κάθε συνάνθρωπο μας παραμερίζοντας αρνητικές σκέψεις , μικρότητες και ανούσιες αντιπαλότητες .     

Εκείνος θυσιάστηκε για μας εμείς ας κάνουμε πράξη τα λόγια του που μόνο για αγάπη μιλούσαν και την ώρα της σταύρωσης ψέλλισε με όση δύναμη του είχε απομείνει «πατερ αφες αυτοις Ου γαρ οιδασι τι ποιουσι»     

Λόγος της γνήσιας αγάπης του προς όλους και περισσότερο προς αυτούς που δεν γνωρίζουν τις πράξεις τους .   

Χρόνια πολλά καλή ανάσταση υγεία σε όλους !!!!!