Εξαφανισμένος εξακολουθεί να είναι ο Χρήστος Παππάς. Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν έχει παραδοθεί, ούτε έχει εντοπιστεί από την αστυνομία για να συλληφθεί.

Την προηγούμενη Πέμπτη το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τού επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Έφεση κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που τον καταδίκασε κατέθεσε, μέσω του συνηγόρου του, ο κ. Παππάς. Ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο πελάτης του

Παράλληλα, προσέθεσε πως κάθε απόφαση δύναται να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή και ότι στο Εφετείο θα είναι παρών.

Αυστηρότερες ποινές από αυτές που επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ζητούν με αίτημά τους στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα, οι συνήγοροι των Αιγύπτιων αλιεργατών και οι συνήγοροι των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.

Στα αίτηματά τους υπογραμμίζουν ότι οι ποινές που επιβλήθηκαν στους καταδικασθέντες για τις εν λόγω υποθέσεις είναι ιδιαίτερα χαμηλές.

Στην υπόθεση Φύσσα ζητούνται μεγαλύτερες ποινές για τους συνεργούς της δολοφονίας οι οποίοι καταδικάστηκαν από 7 έως 10 έτη κάθειρξη.