Η αγαπημένη τραγουδίστρια Γλυκερία ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Γλυκερία είδε ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για αυτή ο γιος της, με την ίδια να δακρύζει ακούγοντας τα τρυφερά λόγια που είχε να πει το παιδί της:

«Ήταν, είναι και θα είναι η φανταστική μαμά. Είμαστε πολύ φίλοι με ότι περιλαμβάνει αυτό, τις συμφωνίες μας, τις διαφωνίες μας, τα καβγαδάκια μας. Νομίζω ότι είναι φοβερή και σαν γιαγιά. Για εμένα είναι τεράστια τιμή που παίζω με τη Γλυκερία, πέρα από το ότι είναι μητέρα μου και κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο και δεδομένο. Είναι κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο η ίδια το κάνει και γίνεται μεγάλο με τον τρόπο που ερμηνεύει, με τον τρόπο της γενικά».

Ο γιος της ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του καθώς ασχολείται με τη μουσική και, μάλιστα, η Γλυκερία τόνισε:

«Πάντα τον στήριζα και τον εμπιστευόμουν και αυτό μόνο κέρδος μπορεί να φέρει σε ένα παιδί. Εγώ λειτουργώ με ένστικτο και πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Νιώθω συγκίνηση και απίστευτη σιγουριά όταν τον νιώθω πίσω στην ορχήστρα, νομίζω ότι είμαι στο σπίτι μου. Με θαυμάζει και εγώ τον θαυμάζω. Από την ώρα που ήρθε ο Κώστας στην ορχήστρα, όταν γυρνάω και τον κοιτάω, πάντα μου χαμογελάει και αυτό μου δίνει τόσο μεγάλη δύναμη να συνεχίζω και να γίνομαι ακόμα καλύτερη».