Για τον ρόλο που ενσαρκώνει στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» έχει συζητηθεί πολύ η Δανάη Μιχαλάκη.

Η νεαρή ηθοποιός υποδύεται τη Δρόσω, τη μικρότερη από τις τρεις αδελφές της σειράς που μπλέκουν σε περιπέτειες.

Τη Μιχαλάκη συνάντησε από το «Happy Day» ο Μιχάλης Πλεμμένος και μίλησαν για τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και για τις αντιδράσεις του κόσμου.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο ένθετο «tv kous kous», η Δανάη Μιχαλάκη είχε δηλώσει ότι αναπολεί τις στιγμές που έμπαινε στα μέσα μεταφοράς και δεν την αναγνώριζαν.

Δανάη Μιχαλάκη: Πώς πήρε τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες»

«Δέχτηκα ένα μήνυμα στο Facebook, ήθελα να με δουν. Πήγα κι έκανα το πρώτο casting. Μετά το δεύτερο casting πήρα τη βαλίτσα μου και πήγα στη Σύρο για σεζόν σε ένα κοκτέιλ μπαρ. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα ότι μου έχουν στείλει τα πρώτα σενάρια και μεθαύριο είναι η πρώτη ανάγνωση. Λέω ΟΚ, εντάξει, ευχαριστώ πολύ. Δεν το έλεγα και πολύ για να μην το γρουσουζέψω».

Η νεαρή ηθοποιός, μίλησε και για το πώς αντιδρά ο κόσμος όταν τη βλέπει έξω στον δρόμο: «Με βρίζουν πολλοί και πολλές, ειδικά οι πιο ηλικιωμένες κυρίες, ακούω τι πήγες κι έκανες. Εγώ γελάω, δεν με έχει επηρεάσει τίποτα. Στον δρόμο με φωνάζουν Δρόσω», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει πίεση, υπάρχουν εντάσεις, αλλά γενικότερα υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα και στα δύο συνεργεία, με όλους τους ηθοποιούς», προσθέτει η Δανάη Μιχαλάκη.

Όσον αφορά στη σχέση της με τον ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου -γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού-, η Δανάη Μιχαλάκη αναφέρει: «Αν τύχει να πέσει κάποιο δημοσίευμα στην αντίληψή μου θα το διαβάσω, αλλά και πάλι δεν δίνω βάση. Δεν το κρύβω, αλλά δεν βγαίνω να το φωνάξω κιόλας. Κάνω κανονικά τη ζωή μου. Δεν είναι και το καλύτερό μου να πηγαίνουμε κάπου με τον Γιώργο και τη μητέρα του και να μας φωτογραφίζουν».