Δέλτα: Στηρίζουν οι εργαζόμενοί της το Γηροκομείο Αθηνών το φετινό Πάσχα

Έμπρακτα έδειξαν την αγάπη τους στους τρόφιμους του Γηροκομείου Αθηνών το φετινό Πάσχα, οι εργαζόμενοί της Δέλτα, προσφέροντας τρόφιμα και χειροποίητες κάρτες ευχών στον καθένα, καθώς η περσινή και η φετινή χρονιά ήταν σίγουρα πολύ διαφορετικές για όλους μας.

Σε κάποιους συνανθρώπους λοιπόν, όπως είναι οι ηλικιωμένοι, η πανδημία τους έφερε σε μεγάλη απομόνωση και τους στέρησε την ανθρώπινη επαφή, με την εταιρεία να στηρίζει πολύ συχνά όλο αυτό το διάστημα με προϊόντα το Γηροκομείο Αθηνών, που είναι το «σπίτι» 120 ηλικιωμένων συνανθρώπων.

Γι’ αυτό κρίθηκε πολύ σημαντικό να νιώσουν ότι και αυτό το Πάσχα, πως η Δέλτα και οι άνθρωποι της είναι στο πλευρό τους, προσφέροντας προϊόντα για τις ανάγκες τους, γάλα, γιαούρτι, τυριά και κρέμα γάλακτος.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοί της εταιρίας υλοποίησαν εθελοντική δράση και συγκέντρωσαν τσουρέκια και κουλουράκια, που τα προσέφεραν, μαζί με χειροποίητες κάρτες με τις ευχές τους.

Ταυτοχρόνως, το φετινό Πάσχα η εταιρία ενισχύει με προϊόντα της πλήθος κοινωφελών φορέων, προσφέροντας 70.000 μερίδες τροφίμων και καλύπτοντας βασικές διατροφικές ανάγκες των συνανθρώπων μας που τα χρειάζονται.

Μάλιστα, μέσα στο 2020 η Δέλτα διέθεσε 1.500.000 μερίδες τροφίμων, μέσω αξιόπιστων φορέων σε όλη τη χώρα, ενώ συνεχίζει για όλη τη σχολική χρονιά 2020-2021 το πρόγραμμα στήριξης ευάλωτων πολύτεκνων οικογενειών, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των παιδιών σε γάλα και γιαούρτι.

Η εταιρική υπευθυνότητα, ειδικά σε δύσκολες συνθήκες, κυριαρχεί και συμβάλλει στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, με την εταιρία αναγνωρίζοντας τον ρόλο της στην ελληνική κοινωνία, πρωταγωνιστεί και πάλι για ένα καλύτερο αύριο. Για κάθε τι που αξίζει.

Να σημειωθεί πως η Δέλτα, με 1.000 εργαζόμενους, 2.000 συνεργάτες και διαθέτοντας τα προϊόντα της, μέσα από 27.000 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και στην ελληνική οικονομία.

Η εταιρία, με ιστορική διαδρομή από το 1952, στηρίζει την ελληνική πρωτογενή παραγωγή. Είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής γάλακτος από τους Έλληνες κτηνοτρόφους, καθώς απορροφά το 1/5 της ελληνικής παραγωγής αγελαδινού γάλακτος.

Συνεργάζεται με κτηνοτρόφους από τη Θράκη μέχρι την Πελοπόννησο, με τους οποίους έχει δημιουργήσει μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη της γαλακτοπαραγωγού κτηνοτροφίας στη χώρα μας.

Η συνεργασία της Δέλτα με την Τράπεζα Πειραιώς για τη Συμβολαιακή Κτηνοτροφία στον τομέα του γάλακτος, εξασφαλίζει στους συνεργαζόμενους κτηνοτρόφους την απαιτούμενη ρευστότητα με ικανοποιητικούς όρους.