Γυμνάστρια με αγχώδη διαταραχή, που σχετίζεται με την υγιεινή και την καθαριότητα, κέρδισε στα δικαστήρια αποζημίωση από τον εργοδότη της, ο οποίος την υποχρέωνε να μαζεύει τις χρησιμοποιημένες πετσέτες των πελατών του γυμναστηρίου του, γεγονός που της προκαλούσε κρίσεις πανικού.

Η 27χρονη Άλι Μπάρτον που εργάζεται στο Nuffield Health club στο δυτικό Σάσεξ, εξήγησε από την πρώτη στιγμή στο αφεντικό της ότι δεν μπορεί να ακουμπά πράγματα που δεν θεωρεί καθαρά, γιατί πάσχει από σχετική αγχώδη διαταραχή.

Εκείνος δεν την πίστεψε και θεωρώντας ότι απλά είναι μια δύσκολη υπάλληλος που δεν συνεργάζεται, την υποχρέωσε να μαζεύει τις νοτισμένες πετσέτες των πελατών του γυμναστηρίου, με αποτέλεσμα η νεαρή Βρετανίδα να παθαίνει πυκνά συχνά κρίσεις πανικού.

Η οικογένεια της την έπεισε να αντιδράσει και να πάει το ζήτημα σε ένα εργατικό δικαστήριο, όπου και δικαιώθηκε και αποφασίστηκε να της καταβληθεί αποζημίωση. Το ποσό της αποζημίωσης, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, δεν έγινε γνωστό.

Πηγή: dailymail.co.uk