Δέσποινα Ολυμπίου: «Απέβαλα στο J2US, ενώ τραγουδούσα»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Pop Up» και εξομολογήθηκε τη δύσκολη συνεργασία της με τον Γιώργο Γιαννόπουλο κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο περσινό J2US αλλά προχώρησε και σε ακόμη μία αποκάλυψη που συγκλονίζει.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Ολυμπίου αποκάλυψε ότι ενώ συμμετείχε στο show απέβαλε και μετά βγήκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον Γιαννόπουλο.

Η ίδια αναφέρει: «Ζούσα μια πολύ όμορφη περίοδο στο J2US αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει. Έγινε πολύ νωρίς, στον ενάμιση μήνα της εγκυμοσύνης. Την ώρα που είχα την αιμορραγία είχα βγει στη σκηνή. Δεν το κατάλαβε κανείς. Το είπα μόνο σε ένα κορίτσι που ήταν στο καμαρίνι. Δεν ήθελα αυτό να είναι θέμα προς συζήτηση, για διαφήμιση»

Στη συνέχεια περιέγραψε τις σχέσεις που είχε με τον παρτενέρ της και πόσο δύσκολο ήταν να συνεργαστεί μαζί του:

«Η σχέση μας με τον Γιώργο Γιαννόπουλο πέρασε από 40 κύματα και βράχια μαζί. Ο Γιώργος είναι ένα άτομο που δεν ακούει κανέναν. Πιστεύει ότι αυτό που είναι… είναι και θέλει πάρα πολύ κόπο να του περάσεις κάτι. Ναι μεν έχω την ικανότητα και την υπομονή, αλλά είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά. Δεν είμαι άτομο που τσακώνομαι, αλλά θύμωσα κάποια στιγμή γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να αγκαλιάζω τους γύρω μου, φτάνει όμως να μη χαθεί η μπάλα του αλληλοσεβασμού. Αυτό συνέβη μεταξύ μας γι’ αυτό και θύμωσα».