Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram μετά τον χωρισμό! (pic)

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμη Νικολαΐδης πήραν την απόφαση πριν λίγες μέρες να δώσουν τέλος στο γάμο τους μετά από 18 χρόνια και τα νέα έσκασαν σαν «βόμβα». Την είδηση γνωστοποίησε ο manager της τραγουδίστριας, Γιώργος Αρσενάκος, μέσω ανακοίνωσης που αναφέρει.

Οι δυο τους, αν και απασχόλησαν ιδιαιτέρως όλα αυτά τα χρόνια τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της εγχώριας showbiz, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ήπια και πολιτισμένα.

Η Δέσποινα Βανδή μετά από την ανακοίνωση δεν είχε δημοσιεύσει καμία φωτογραφία στο feed του λογαριασμού στο Instagram πλην κάποιων stories εν όψει των γενεθλίων της, κάτι που έκανε χθες. Η τραγουδίστρια εμφανίζεται με ένα κίτρινο, φωτεινό κιμονό, καθισμένη σε μια αιώρα, στην οποία χαλαρώνει λίγο πριν ανέβει στη σκηνή και τραγουδήσει στο μαγαζί όπου εμφανίζεται στην Κύπρο.

Η ίδια εμφανίζεται πολύ ανανεωμένη και εντυπωσιακή, χωρίς τίποτα να μαρτυράει τι συνέβη λίγες μέρες πρωτύτερα. Μάλιστα η ίδια απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους της.

Ανάμεσα σε εκείνους που σχολίασαν το εν λόγω στιγμιότυπο ήταν και η κόρη της, Μελίνας Νικολαΐδη.

Μητέρα και κόρη είναι πολύ δεμένες, με την 17χρονη να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Δέσποινας. «Η καλύτερη», έγραψε χαρακτηριστικά η Μελίνα Νικολαΐδη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Instagram: