Διαψεύδουν… επιβεβαιώνοντας το χωρισμό τους Νικόλ και Παναγιώτης

Το Bachelor τελείωσε με τη Νικολέττα να τερματίζει πρώτη στη καρδιά του Παναγιώτη, αφήνοντας τις υπόλοιπες χιλιόμετρα πίσω. Ωστόσο, πρόκειται για ένα reality που βασίζεται καθαρά σε ένα συγκεκριμένο σενάριο και όπως ήταν φυσικό ο παθιασμένος έρωτας της Νικολέττας και του Παναγιώτη δεν υφιστάνται. Όσο και αν προσπαθούν να πείσουν τους φανατικούς θαυμαστές του reality για το ακριβώς αντίθετο.

Εξάλλου σύντομα έρχεται και ο δεύτερος κύκλος, κάτι που οδηγεί σε πολλαπλά στορυ και σε «τυχαίες» φωτογραφίες του ζευγαριού που βάζουν φωτιά και κυκλοφορούν παντού στα social media

Ωστόσο, είναι γνωστό πλέον ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι σε άλλη αγκαλιά αυτή τη στιγμή και μπορεί το ίδιο να συμβαίνει και με τη Νικόλ. Δεν το ξέρουμε. Απλώς πρέπει οι δυο τους να συντηρήσουν λίγο το στόρι, μέχρι να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους.

Το κοινό στόρι που έκαναν στο Instagram μπορεί να μην το επιβεβαιώνει, ωστόσο ήταν μια πρώτη παραδοχή.

«Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε; Λοιπόν, σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας. Όλο αυτό που ζήσαμε ήταν πολύ δυνατό και όμορφο, εγώ προσωπικά σας εύχομαι καλές γιορτές, να έχετε την υγεία σας, να προσέχουμε όλοι αυτό το διάστημα και εύχομαι ότι καλύτερο», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος με την Νικολέττα να δηλώνει: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξή σας. Τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα αλλά να ξέρετε ότι είμαστε καλά. Μην ακούτε γενικότερα ότι βγαίνει. Φιλάκια πολλά».