Δικηγόρος Δημήτρη Λιγνάδη: «Θα απαντήσει με τον δέοντα τρόπο και στον κατάλληλο χρόνο» | 0 198

« Ο κ. Λιγνάδης θα απαντήσει με τον δέοντα τρόπο και στον κατάλληλο χρόνο σε δικαστή. Κάποιοι εξέλαβαν την ήρεμη στάση και το να μην αντιδράς σπασμωδικά σαν αδυναμία» τονίζει ο δικηγόρος του.

Ο Νίκος Γεωργουλέας, δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, θεωρεί πως ο πελάτης του έχει γίνει δέκτης ανοίκειων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων, με άξονα δύο θέματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Γεωργουλέα, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» καθώς κάθε μέρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας κάποια διαφορετική ιστορία για τον ίδιο, ακόμη και από συνεργάτες του.

Σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου, ο κ. Λιγνάδης είναι εξοργισμένος από τις αναφορές που έχουν υπάρξει το τελευταίο διάστημα για εμπλοκή του σε «κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων» το 2012, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό είναι εντελώς ψευδές και συνδέεται τεχνηέντως με το όνομα του πελάτη του, διαμηνύοντας πως θα ζητήσει την αποκατάσταση του ονόματός του δια της νομικής οδού.

Υπενθυμίζεται πως ο χορευτής και χορογράφος Τάσος Ξιαρχό ανέβασε μία φωτογραφία από θεατρική παράσταση με τον Δημήτρη Λιγνάδη και την οποία συνόδευσε με ένα αινιγματικό σχόλιο.

«Ακούω πολλά και βλέπω καθημερινά πολλά, για αυτόν τον άνθρωπο που γνώρισα το 2012. Πολύ νέος εγώ τότε. Το αρνητικό είναι πως βλέποντας τον κάθε μέρα στην τηλεόραση θυμάμαι και εγώ πολλά… όσο περνάνε οι ώρες περισσότερα. Εγώ απλά πάντα έφευγα… Δεν έχει σημασία πλέον τι έγινε στον κάθε ένα από εμάς, σημασία έχει, να μην αφήνουμε να γίνεται από εδώ και πέρα, τίποτε σε κανέναν “επόμενο” από κανέναν “επόμενο”. Τότε 19 χρόνων εγώ και χωρίς να ξέρω τα στοιχειώδη τώρα 28 ξέροντας ότι η μνήμη παίζει παιχνίδια, μπορώ να καταλάβω γιατί μου άρεσε η θέα από το μπαλκόνι του» ανέφερε ο κ. Ξιαρχός στην ανάρτησή του.

Επίσης, ο κ. Γεωργουλέας, ζήτησε από όσους λένε πως ο κ. Λιγνάδης το 2002 «μαχαιρώθηκε από πατέρα ανήλικου παιδιού» και «προχώρησε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό» να ενημερώσουν τις αρχές ώστε να διελευκανθεί η υπόθεση με τον «παρ’ ολίγον δολοφόνο του».