Ένας Τεξανός δικηγόρος εμφανίστηκε σε δικαστική τηλεδιάσκεψη έχοντας ενεργοποιήσει ένα φίλτρο γάτας στο Zoom.

Μόλις ο δικαστής Ρόι Φέργκιουσον αντιλήφθηκε τι συμβαίνει ζήτησε ευγενικά από τον δικηγόρο Ροντ Πόντον να φτιάξει τις ρυθμίσεις του στο Zoom και να απενεργοποιήσει το φίλτρο που τον παρουσίαζε ως γατούλη.

«Κύριε Πόντον, νομίζω ότι έχει ενεργοποιήσει ένα φίλτρο στις ρυθμίσεις του βίντεο» εξήγησε ο δικαστής στον γατούλη, που αμέσως άρχισε να μοιάζει νευρικός.

Τα ματάκια του άρχισαν να κουνιούνται αριστερά δεξιά, με το γατάκι να μοιάζει πολύ μπερδεμένο και τελικά να ανοίγει το στοματάκι του για να μιλήσει.

«Δικαστά, με ακούτε; Είμαι εδώ, ζωντανά, δεν είμαι γάτα» εξήγησε ο δικηγόρος.

Από την πλευρά του, ο δικαστής επιβεβαίωσε ότι το ξεκαρδιστικό περιστατικό συνέβη στ’ αλήθεια και δεν πρόκειται για φάρσα.

Όσο για τον δικηγόρο, αυτός ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι το συμβάν μοιάζει ξεκαρδιστικό, κανείς δεν γέλασε κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας με τον γατούλη.

«Αυτό απέδειξε τον επαγγελματισμό και την αξιοπρέπεια που δείχνουν αυτοί οι δικαστικοί σε αυτές τις τηλε-ακροαματικές διαδικασίες» σημείωσε ο δικαστής, μιλώντας στο CNN.

Μάλιστα, ο δικαστής φρόντισε να συμβουλέψει μέσω Twitter, προς την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.

«Εάν κάποιο παιδί χρησιμοποίησε τον υπολογιστή πριν αρχίσετε την τηλεδιάσκεψη, ελέγξτε τις επιλογές και βεβαιωθείτε πως τα φίλτρα είναι απενεργοποιημένα» έγραψε ο δικαστής.

Δείτε το σχετικό βίντεο: