Στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού εντάχθηκε ο Νίκος Παππάς, σε μια τεράστια κίνηση με συμβολική και ουσιαστική σημασία.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» είχε δικαίωμα εγγραφής δύο αρτιμελών παικτών, με τον 30χρονο γκαρντ να είναι ο ένας εξ αυτών. 

Έτσι, θα είναι μέλος του ρόστερ, έστω κι αν δεν αγωνιστεί, καθώς το ενδεχόμενο μετακόμισης στο εξωτερικό είναι ορατό. Ωστόσο, η κίνηση αυτή είχε τεράστιο συμβολισμό και πολύ μεγάλη σημασία, δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπο του Νίκου Παππά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Νίκος Παππάς στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ!

Αφού είδε  τους αγώνες της ομάδας μας  ως φίλαθλος, αφού προπονήθηκε μαζί μας σε αμαξίδιο, αφού έζησε αγώνα από τον πάγκο και φώναξε «Παναθηναϊκός» μαζί μας, αφού βοήθησε όπως αυτός ξέρει…  Ήταν ένας από εμάς ούτως η άλλως.

Πλέον ο Νίκος Παππάς θα  βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο! 

Ανεξάρτητα με το αν του επιτρέψουν ή όχι οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις να είναι στην Αθήνα ο ίδιος ήθελε να είναι μέλος της ομάδας και θα έχει μια από τις δύο θέσεις αρτιμελών που επιτρέπεται  να έχει η κάθε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ο Νίκος Παππάς αρκέστηκε να πει «Συνεχίζω λοιπόν στον Παναθηναϊκό… Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα να είμαι αγωνιστικό μέλος της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου, πόσω μάλλον τώρα που δεν ανήκω στην ΚΑΕ. 

Για μένα είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ , και όλοι οι άνθρωποι που την περιστοιχίζουν αλλά και τα παιδιά που αγωνίζονται , είναι οικογένεια για μένα. Είτε δεν καταφέρω να  παίξω , είτε αγωνιστώ για ένα δευτερόλεπτο,  είναι τεράστια η χαρά  για μένα αυτή η πρόσκληση».