Επανέναρξη σήμερα (25 Μαΐου) της λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο γεγονός αυτό, αλλά και στην ανάγκη της στήριξης γενικότερα της τοπικής αγοράς, τόσο από τον Δήμο όσο και από την τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, είπε: «Εξερχόμαστε με σταθερά βήματα από την κρίση που προκάλεσε η πανδημία covid-19, έχοντας καταφέρει να διατηρήσουμε τη δημόσια υγεία σε εξαιρετικά ικανοποιητικό επίπεδο. Ωστόσο, είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι δεν εξερχόμαστε αλώβητοι στον οικονομικό τομέα.

Τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις υπέστησαν σοβαρό πλήγμα. Χρέος όλων μας είναι να βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση της ανόρθωσης των στυλοβατών της οικονομίας της χώρας.

Ως Δήμος, έχουμε ήδη κάνει κάποια βήματα για να στηρίξουμε τους επιχειρηματίες της πόλης μας. Θα συνεχίσουμε και με άλλες πράξεις και δράσεις μας. Και οι πολίτες, όμως, θα πρέπει να βοηθήσουν. Οφείλουμε όλοι να ενισχύσουμε την τοπική αγορά με κάθε δυνατό τρόπο».

Και στο τέλος ο κ. Ζορμπάς κατέληξε λέγοντας: «Συνεχίζουμε να προσέχουμε και να προτιμάμε για τις αγορές μας τα καταστήματα της πόλης μας. Στηρίζουμε την πόλη μας. Κανείς δεν είναι μόνος του».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ