Να διακοπεί η σεζόν στην Αγγλία ζητά από την Premier League και την Κυβέρνηση ο Τζο Άντερσον, ο Δήμαρχος του Λίβερπουλ, καθώς φοβάται ότι αν αναδειχθούν πρωταθλητές οι «κόκκινοι» θα πλημμυρίσουν από κόσμο οι δρόμοι και θα τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.

Συγκεκριμένα, κάλεσε τις αρμόδιες Αρχές να διακόψουν τη σεζόν, προκειμένου να μην υπάρξουν «κωμικοτραγικές» καταστάσεις στους δρόμους, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Άντερσον ξεκαθάρισε ότι είναι σαφές πως οι «κόκκινοι» αξίζουν τον τίτλο, όπως επίσης ότι θα ήταν προτιμότερο να στεφθούν πρωταθλητές με διακοπή της σεζόν και όχι με συνέχισή της.

Για την ακρίβεια, ο Δήμαρχος του Λίβερπουλ είπε: «Ακόμα κι αν γίνουν τα ματς κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρξει κόσμος έξω από το Άνφιλντ. Δεν θα υπάρξουν πολλοί που θα σεβαστούν τις οδηγίες μας για να μην πάνε στο γήπεδο και να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης. Θα βγουν να πανηγυρίσουν και θα είναι τρομερά δύσκολο και για την Αστυνομία να τους συγκρατήσει. Θα είναι πραγματική φαρσοκωμωδία, δεν γίνεται να τηρηθούν οι αποστάσεις.

Θα μας αγνοήσει ο κόσμος. Πρέπει η Premier League και η Κυβέρνηση να το λάβουν υπόψιν τους αυτό. Ας πάρει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα, αλλά διακόψτε τη σεζόν. Είναι ξεκάθαρο πως της αξίζει ο τίτλος, αλλά πρέπει να βάλουμε πάνω από όλα την ασφάλεια και την υγεία μας».