«Δήμητρα της Λέσβου»: Το μήνυμα του Παύλου Χάπιλλου για την εξαφάνιση

Για τη «Δήμητρα» της Λέσβου και την εξαφάνισή της τοποθετήθηκε μέσω Instagram ο Παύλος Χάπιλλος.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, έγραψε: «Πώς μπορεί ένα ευγενικό πρόσωπο και ένα μαργαριταρένιο κολιέ να προκαλεί τόσο φόβο. Βοηθήστε να τη βρούμε», δημοσιεύοντας μαζί και μια φωτογραφία της.

Η «Δήμητρα» της Λέσβου, εξαφανίστηκε από την περιοχή του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο στις 6 Απριλίου του 2021, όπου δηλώθηκε με το όνομα που υπάρχει στο πιστοποιητικό γέννησης, Δημήτρης Καλογιάννης.

Έχει γαλανά μάτια και ύψος 1,75μ και σήμερα είναι 64 ετών. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι. 

Λέσβος: Εξαφανίστηκε η «Δήμητρα» - Εκδόθηκε Silver Alert

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 26/05/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Τι είχε πει ο Παύλος Χάππιλος για τη διαφορετικότητα

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο MasterChef, ο Παύλος Χάππιλος έκανε αίσθηση με τα λεγόμενά του και το ήθος του για τη διαφορετικότητα.

«Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δεν μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα, πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και, ξέρεις αυτό σου μένει ρε παιδί μου μετά. Κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό το “γιατί το κάνει τώρα αυτός ο άνθρωπος, αφού εγώ δεν την αξίζω”. Αλλά προσπαθώ να το δουλέψω αυτό γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω», δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής.

«Ήταν πολύ ωραίο το ταξίδι του MasterChef, έμαθα πολλά και για μένα και για τους άλλους και για το τι μπορώ να καταφέρω. Αυτό που θέλω να πω σε όλους εκεί έξω που νιώθουν διαφορετικοί – ό,τι διαφορετικό και αν είναι αυτό, είτε σωματικό, είτε νοητικό, είτε σεξουαλικό, οτιδήποτε: Δεν θέλω ποτέ να νιώθετε ότι η διαφορετικότητά σας είναι μειονέκτημα. Η διαφορετικότητα είναι χάρισμα και όταν το αντιληφθείς εσύ ο ίδιος ότι είναι χάρισμα, τότε θα το αντιληφθεί και όλος ο κόσμος» είπε.

Και κατέληξε: «Και στους γονείς όλων αυτών των διαφορετικών παιδιών, θέλω να πω, να αγαπάτε τα παιδιά σας, γιατί είναι δύσκολη η ζωή για τους διαφορετικούς ανθρώπους και μην τους την κάνετε πιο δύσκολη. Και μη μειώνετε ποτέ τον εαυτό σας. Η διαφορετικότητά σας δεν σας κρατάει πίσω. Κάντε αυτό που θέλετε και αυτό που νομίζετε ότι είναι το καλύτερο και όλα θα πάνε καλά».