Για την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ “Σαββατοκύριακο παρέα” ο προπονητής μπάσκετ Δημήτρης Ιτούδης. “Αυτό που έχω να πω στους αρνητές είναι πως ο ιός βρίσκεται παντού. Έξω από το σπίτι μας, στο ασανσέρ, στους ανθρώπους που έχουμε επαφή. Είχα και στον δικό μου κύκλο ανθρώπους που έλεγαν ότι πρόκειται για έναν απλό ιό. Μετά την περιπέτειά μου κατάλαβαν ότι δεν είναι έτσι”.

Ο αναγνωρισμένος από τη διεθνή κοινότητα του μπάσκετ Έλληνας προπονητής περιέγραψε την εξέλιξη της υγείας του, αφού νόσησε : “Είχε ένας φίλος μου και αποφάσισα να κάνω κι εγώ το τεστ. Βρέθηκα θετικός και σιγά σιγά άρχισα να έχω δέκατα, έως και 38,2. Δεν μου ανέβηκε πιο ψηλά ο πυρετός, όμως κράτησε για οκτώ ημέρες. Μου έλεγαν στο Σωτηρία ότι εάν δεν έπεφτε και τις επόμενες ημέρες τα πράγματα θα ήταν πιο σοβαρά, διότι αρχίζει και κάνει κακό εσωτερικά στα όργανα”.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους γιατρούς και το προσωπικό του Σωτηρία, έκλεισε λέγοντας ότι : “Όποιος δεν νοιάζεται για τον εαυτό του θα πρέπει να σκεφτεί και τους άλλους. Υπάρχουν δίπλα μας άνθρωποι που έχουν υποκείμενα νοσήματα και εάν κολλήσουν θα έχουν σοβαρό πρόβλημα”.