Λιγνάδης: Ετοιμάζει θεατρική ομάδα στη φυλακή - Ο «ρόλος» του Φιλιππίδη

«Άνοιξε έναν ηλεκτρονικό φάκελο και άρχισε να μου δείχνει πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με μεσήλικα πρωταγωνιστή», τονίζει ο τρίτος μηνυτής κατά του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ο ενήλικος άνδρας κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη για περιστατικό συνέβη το 2018 και που δεν έχει παραγραφεί.

Στη μήνυση αναφέρει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τον προσέγγισε στην πλατεία του Αγίου Παύλου στο Μεταξουργείο και τον κάλεσε στο σπίτι του όπου μίλησαν και έκαναν χρήση ναρκωτικών.

Μετά από μία εβδομάδα ο μηνυτής, που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, επισκέφθηκε εκ νέου τον σκηνοθέτη

«Μου άνοιξε την πόρτα ημίγυμνος, φορώντας μία πετσέτα μπάνιου γύρω από τους γοφούς του με τη δικαιολογία ότι μόλις είχε βγει από το μπάνιο. Παρατήρησα ότι στην πλάτη του είχε εμφανείς ουλές και στη σχετική ερώτησή μου απάντησε ότι πριν πολλά χρόνια είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας και τον είχαν μαχαιρώσει. Πάνω σ’ ένα χαμηλό τραπέζι κρυστάλλινο βρισκόταν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής… Με προσκάλεσε να καθίσουμε μπροστά στον υπολογιστή, άνοιξε έναν ηλεκτρονικό φάκελο και άρχισε να μου δείχνει πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με μεσήλικα πρωταγωνιστή, του οποίου δεν φαινόταν το πρόσωπο… Στο πάτωμα, δίπλα στο τραπέζι ήταν μία μεγάλη τσάντα. Την άνοιξε και άρχισε να βγάζει από μέσα και άρχισε να μου επιδεικνύει ερωτικά βοηθήματα κάθε είδους και μεγέθους».

«Μάσ’ τα και φύγε γρήγορα»

Στη μήνυσή του αναφέρει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Δημήτρη Λιγνάδη στο σπίτι του αφού προηγουμένως ο τελευταίος του είχε προσφέρει πάλι ναρκωτικά και αλκοόλ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Όταν ξύπνησε διαπίστωσε ότι τον είχε βιάσει.

«Ξαφνικά ένιωσα το σώμα μου να πυρακτώνεται, το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου, θόλωσε η όραση μου και άρχισα να χάνω την αίσθηση του περιβάλλοντος. Σωριάστηκα λιπόθυμος στον καναπέ. Όταν ξύπνησα, δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει, βρέθηκα ξαπλωμένος στον καναπέ και γυμνός από τη μέση και κάτω. Αντιλήφθηκα τον μηνυόμενο να κάθεται σε μια καρέκλα μπροστά στη τζαμαρία, γυμνός και να καπνίζει με την πλάτη του στραμμένη σε μένα… ».