Ο Κυριάκος Καψής, άλλοτε δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, παράτησε τα φώτα και τις κάμερες και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την ιχθυοκαλλιέργεια, ανοίγοντας και το δικό του μαγαζί.

Είναι παντρεμένος με γυναίκα από την Κρήτη και έτσι μετακόμισε στα Χανιά, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος στην τηλεόραση του OPEN, δηλώνοντας:

«Είχα συγγενείς στην Κρήτη. Ήμουν ανάμεσα σε εξωτερικό και Χανιά. Επέλεξα να έρθω πρώτα στα Χανιά να δω πως είναι. Ερχόμουν βέβαια κάθε χρόνο.

Ήμουν από 18 χρονών στον χώρο. Πλέον, 15 χρόνια μετά είπα πάμε να κάνω κάτι άλλο. Την δουλειά δεν την έχω αφήσει εντελώς. Την κάνω παράλληλα γιατί μου λείπει κιόλας. Αυτή τη στιγμή είμαι και εκπρόσωπος Τύπου των επαγγελματιών Καλαθοσφαιριστών του ΠΣΑΚ», πρόσθεσε ο Κυριάκος Καψής.

Επιδεικνύοντας τις γνώσεις του για τα ψάρια, ο κ. Καψής είπε: «Το καλύτερο ψάρι για ψησταριά είναι το φαγκρί, η συναγρίδα. Επίσης ο κόσμος προτιμά πολύ την τσιπούρα. Άλλοι πάλι προτιμούν τον γαύρο, την αθερίνα, την σαρδέλα. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει μεγάλη ποικιλία».