Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll, η Νέα Δημοκρατία διατηρεί ισχυρό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με 41,5% έναντι 17,5% του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, σε αυτήν καταγράφεται η ικανοποίηση των πολιτών για τις κινήσεις του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και της οικονομικής κρίσης.

Αναλυτικότερα, στο ερώτημα τι θα ψήφιζαν οι πολίτες εάν γίνονταν αύριο εκλογές, η ΝΔ λαμβάνει 41,5% έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθεί το ΚΚΕ με 4,2%, το ΚΙΝΑΛ με 3,4%, η Ελληνική Λύση με 1,6% και το Μέρα25 με 1,5%. Το κόμμα Κασιδιάρη καταγράφεται στο 2,2%.

Στην ερώτηση πόσο ικανοποιημένος είστε από τη συνολική στάση του πρωθυπουργού το 76% απαντά «πολύ» και «αρκετά», ενώ στην ερώτηση πόσο αισιόδοξος είστε για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοΪού και στο επόμενο διάστημα το 66% απαντά θετικά.

Όσο για το εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της οικονομίας το 46% εκτιμάει ότι είναι εφικτό.