Η 34χρονη Ιωάννα θα υποβληθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, 6 Ιουνίου, σε ακόμα δύο χειρουργεία στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Οι γιατροί έκριναν ότι είναι απαραίτητες δύο ακόμα επεμβάσεις, στο χέρι και στον ώμο, σημεία που κάηκαν από την επίθεση της μαυροφορεμένης άγνωστης στην Καλλιθέα.

Ο πρώην σύντροφός της δούλευε σε εταιρεία με χημικά

Ο δικηγόρος της 34χρονης, Αποστόλης Λύτρας, αποκάλυψε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι ο πρώην σύντροφος της εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά.

Ο δικηγόρος είπε, μεταξύ άλλων, ότι «Από την έρευνα έμαθα πως ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας με τον οποίο χώρισε 5 ημέρες πριν την επίθεση εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Όταν επιχείρησα μέσω της εταιρείας να επικοινωνήσω μαζί του έλαβα mail από την επιχείρηση ότι πλέον δεν εργάζεται εκεί».

Ο κ. Λύτρας ισχυρίζεται ότι ο οδηγός ραδιοταξί που παρέλαβε τη δράστιδα μετά την επίθεση, μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Η Αστυνομία γνωρίζει τη φωνή της δράστιδος

Μια «ανάσα» από τη σύλληψη της γυναίκας που πέταξε στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας μεγάλη ποσότητα βιτριόλι στην Καλλιθέα βρίσκεται η Αστυνομία.

Τα αποτελέσματα από τη σάρωση όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας είναι θετικά. Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τη φωνής της δράστιδας, η οποία κάλεσε από τηλεφωνικό θάλαμο τον ταξιτζή.

Επιπλέον, η Αστυνομία έχει εντοπίσει τον ταξιτζή που παρέλαβε τη δράστιδα από τη Θησέως και την πήγε στον προορισμό της.

Πάντως, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, έχουν κληθεί να καταθέσουν 25 περίπου άτομα, τόσο από το οικογενειακό-φιλικό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας όσο και από το επαγγελματικό.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τις γυναίκες που εξετάζονται από την Αστυνομία, θα κληθούν και δύο άντρες για κατάθεση. Συγκεκριμένα, θα καταθέσει ο πρώην σύντροφό της και ένας στενός της φίλος.

Δείτε ακόμα:

Αυτή είναι η εικόνα της γυναίκας με το βιτριόλι

Ραγδαίες εξελίξεις στην επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη: Η ΕΛΑΣ έχει βίντεο με τη μαυροφορεμένη