Ένας ερευνητής του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, θεωρείται ως ύποπτος για τη δολοφονία ενός μεταπτυχιακού φοιτητή του Γέιλ και πιστεύεται ότι κρύβεται στην πολιτεία της Τζόρτζια, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι σήμερα οι αρχές.

Ο 29χρονος Κιν Χουν Παν αναζητείται για την ανθρωποκτονία του 26χρονου μεταπτυχιακού φοιτητή Κέβιν Γιάνγκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με πολλαπλά τραύματα από σφαίρες,  αργά το Σάββατο στην περιοχή του Νιου Χέιβεν του Κονέκτικατ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Qinxuan Pan,
Ο ύποπτος για την δολοφονία, Κιν Χουν Παν

Στην αρχή δεν θεωρούταν υπεύθυνος, αλλά εξετάζοντας υλικό από κάμερες, οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο κινεζικής καταγωγής Παν, είναι ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του φοιτητή.

Αποτέλεσμα εικόνας για Kevin Jiang
Ο Κέβιν Γιάνγκ

«Ο Παν θα μπορούσε ενδεχομένως να μένει σε φίλους ή στην οικογένεια του στο Ντούλουθ ή στο Μπρούκχαβεν της Τζόρτζια», είπε ο Μάθιου Ντάφι, αστυνόμος από την πολιτεία του Κονέκτικατ. «Μάρτυρες μας ανέφεραν πως τον είδαν την Πέμπτη να οδηγεί λίγο έξω από την πόλη της Ατλάντα», συμπλήρωσε.

Μαζί του κουβαλούσε ένα σακίδιο και συμπεριφερόταν περίεργα. Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες, ο Παν δεν είχε προσωπικό κίνητρο για να σκοτώσει τον φοιτητή, με τις αρχές να επικεντρώνονται σε ερευνητικές εργασίες που είχε κάνει ο δολοφονημένος φοιτητής, καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, η δολοφονία να έγινε για ένα σχέδιο, που αφορούσε την ανάπτυξη προγράμματος για την Τεχνητή Νοημοσύνη και την Ρομποτική.

Ο Γιανγκ είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Τζοάν Μέιν και ετοιμαζόντουσαν να παντρευτούν τον επόμενο μήνα. Πριν τις σπουδές του, είχε υπηρετήσει στον αμερικανικό στρατό και είχε 2 θητείες στο Αφγανιστάν.

Αποτέλεσμα εικόνας για Kevin Jiang