Σόκαρε το πανελλήνιο η δολοφονία της 44χρονης μητέρας δύο παιδιών από τον, επίσης, 44χρονο σύζυγό της με κυνηγετική καραμπίνα μπροστά στα μάτια της 15χρονης κόρης τους.

Η αδερφή της 44χρονης μίλησε στην τηλεόραση του Star και αποκάλυψε τόσο τι της είπε η κόρη του ζευγαριού για τα τελευταία λόγια της μητέρας όσο και το γεγονός ότι οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζεύγος ήταν συχνοί, με τον κατηγορούμενο να ισχυρίζεται ότι τον απατάει η γυναίκα του.

Η 15χρονη κόρη αποκάλυψε πως: «Παίρνει ο δολοφόνος της αδερφής μου την καραμπίνα και το παιδί προσπάθησε να τον αποτρέψει και αστόχησε και τους κυνήγαγε στο σπίτι και τα τελευταία λόγια της αδελφής μου στην ανιψιά μου ήταν “δεν θα αφήσω κοριτσάκι μου να σε σκοτώσει εσένα. Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε εσείς”», περιέγραψε η αδερφή του θύματος.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο: «Είτε να την κλείσει σε ψυχιατρείο ήθελε, είτε να τη χωρίσει είτε να τη σκοτώσει. Η αδερφή μου ήθελε να πάει στην αστυνομία. Αλλά επειδή εκεί κάτω είναι ο γνωστός του γνωστού ήξερε και μου το είχε εκφράσει ότι δεν θα βρει το δίκιο της και το πλήρωσε με τη ζωή της».

«Ήταν μια εξαιρετική κοπέλα και αγαπούσε τα παιδιά της… Δεν είχαμε επαφές μαζί της γιατί μας το απαγόρευσαν», πρόσθεσε.