Ο κουνιάδος του 39χρονου άνδρα που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς του Ρουμάνου το βράδυ της Δευτέρας δήλωσε«Δεν ξέρω αν υπήρχε διαφορά μεταξύ δράστη – θύματος. Περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει»

Όπως λέει, δεν γνώριζε αν είχε κάποιες προσωπικές διαφορές με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο όμως στάθηκε στο θέμα της μικρής κόρης του θύματος.

Ενώ συνέχισε“Η κόρη του θα έχει για πάντα χαραγμένη την εικόνα του εγκλήματος” κι αυτό γιατί την ώρα που ο 27χρονος Ρουμάνος πυροβόλησε τον 39χρονο πατέρα και σύζυγο, βρισκόταν μέσα στο σπίτι ακούγοντας τους πυροβολισμούς.

Στη συνέχεια ο κουνιάδος του θύματος αναφέρθηκε στο ζήτημα της οπλοχρησίας και οπλοφορίας στην περιοχή τους λέγοντας ότι η πολιτεία θα πρέπει να δει άμεσα το θέμα καθώς όπως είπε “τα τελευταία χρόνια στη Μεσαρά, τα μεγάλα γεγονότα είναι πολλά. Έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές από όπλα”.

Υπενθυμίζεται ότι ο σήμερα ο 27χρονος Ρουμάνος που στην αρχή παρίστανε τον αυτόπτη μάρτυρα και στη συνέχεια ομολόγησε το έγκλημά του, οδηγείται στον Εισαγγελέα όπως και ο 31χρονος ομοεθνής του που τον προμήθευσε με την κυνηγετική καραμπίνα.