Θύμα βιασμού από τον πατέρα της, από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών, υποστήριξε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πως ήταν η κόρη του 49χρονου οδηγού ταξί που δολοφονήθηκε από την ίδια και την μητέρα και σύζυγό του, στο σπίτι τους στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Οι γυναίκες συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά την δολοφονίας του 49χρονου άνδρα.

Σημειώνεται πως και η σύζυγος υποστήριξε πως ήταν κατά καιρούς και η ίδια θύμα κακοποίησης από τον 49χρονο ενώ φαίνεται πως στο παρελθόν είχε φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος τους

«Πάνω σε μια στιγμή απόγνωσης έφτασαν σε αυτή την απονενοημένη πράξη η οποία εκείνη τη στιγμή φάνταζε ως η μοναδική λύση για να σωθούν από τα δεινά τα οποία έχουν υποστεί» ανέφερε σχετικά ο δικηγόρος των δύο γυναικών, Ιάκωβος Ψωμιάδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, προχώρησαν σε αυτή την πράξη όταν η μητέρα έμαθε από την κόρη ότι ο πατέρας την κακοποιούσε σεξουαλικά. «Ήταν μια πράξη εν βρασμώ» υπογράμμισε ο κ. Ψωμιάδης.

Πώς έγινε η δολοφονία του 49χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μητέρα και κόρη φέρεται να μπήκαν στο υπνοδωμάτιο του άνδρα το πρωί της Κυριακής.

Στη συνέχεια, φέρεται πως τον ακινητοποίησαν και του κατάφεραν αλλεπάλληλες θανατηφόρες μαχαιριές στον λαιμό και χτυπήματα στο πρόσωπο.

Κατόπιν, οι δύο γυναίκες φέρεται να επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες της αστυνομίας, καθώς προκάλεσαν αναστάτωση στο σπίτι, ενώ πέταξαν το μαχαίρι σε φρεάτιο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.