Δώρα Παντέλη: Η ζωή είναι πολύ όμορφη για να είμαστε μόνοι (pic)

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Δώρα Παντέλη δήλωσε τυχερή που έχει δίπλα της ανθρώπους που την νοιάζονται πραγματικά.

Όπως η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η ζωή είναι πολύ όμορφη για να είμαστε μόνοι . Όλα είναι καλύτερα όταν έχεις κοντά σου αυτούς που αγαπάς και σε αγαπάνε για αυτό που πραγματικά είσαι».

Αναλυτικά όσα έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος:

{Κυριακάτικες Σκέψεις}
Σήμερα ξύπνησα και ένιωσα ευλογημένη ? . Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και χαμογέλασα ?. Αναρωτήθηκα: «τι άλλο θέλω για να είμαι πραγματικά ευτυχισμένη;»
Είμαι υγιής, κάνω μια δουλειά που λατρεύω ?? , μπορώ να ονειρεύομαι, να βάζω στόχους και έχω ανθρώπους δίπλα μου και γύρω μου από επιλογή και όχι από ανάγκη. Ανθρώπους με παιδικές ψυχές που δείχνουν τα συναισθήματά τους χωρίς να φοβούνται. Αληθινούς ανθρώπους που δεν με κρίνουν για τον «περίεργο» και δύσκολο χαρακτήρα μου ??‍♀️. Ανθρώπους που με θυμούνται και με σκέφτονται λιγάκι παραπάνω όταν εγώ τρέχω σαν την τρελή στα γήπεδα ή με πιάνουν οι κλειστές μου και χάνομαι . Ανθρώπους που φτιάχνουν χρόνο για μένα ακόμα και αν δεν έχουν. Ανθρώπους που με αγαπάνε και το δείχνουν και το λένε. Άλλωστε όλοι θελουμε την επιβεβαίωση. Αυτή τη γλυκιά επιβεβαίωση ότι όλα θα πάνε καλά. Ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε τους άλλους. Ότι θα είναι ΕΚΕΙ. Πάντα. Σε όλα. Στα όμορφα, στα άσχημα, στα μεγάλα, στα σημαντικά, στα καλά και στα κακά ακόμα και στα χειρότερα. Ανθρώπους που δεν παραιτούνται γιατί είμαστε σημαντικοί για αυτούς. Ανθρώπους που μας αγαπούν για αυτό που είμαστε, ή μάλλον παρά το γεγονός ότι είμαστε αυτό που είμαστε. Η ζωή είναι πολύ όμορφη για να είμαστε μόνοι . Όλα είναι καλύτερα όταν έχεις κοντά σου αυτούς που αγαπάς ❤️ και σε αγαπάνε για αυτό που πραγματικά είσαι.
Να είσαι ευγνώμων αν έχεις βρει τέτοιους ανθρώπους γιατί είναι σπάνια, ακατέργαστα διαμάντια ? και πρέπει να τα φυλάς σαν τα μάτια σου.
Εγώ νιώθω τυχερή που έχω τέτοιους ανθρώπους στην ζωή μου και δεν μπορώ παρά να βάζω κάθε μέρα το καλύτερο μου χαμόγελο μόνο για αυτούς!
(άλλωστε τους το χρωστάω…?❤️)