Η Έρικα Πρεζεράκου έστειλε το πρώτο της μήνυμα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με σκάφος στην Κύθνο, το απόγευμα της Παρασκευής 7 Αυγούστου.

Ειστε η οικογενεια μου… αυτο ειστε…

Δημοσιεύτηκε από Errica Prezerakou στις Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

«Ηλιόλουστά μου πλάσματα. Χθες είχε ένα ατύχημα. Ευχαριστώ πολύ το σύστημα υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πολύ γρήγορα από την Κύθνο, είχα ένα 5ωρο χειρουργείο με τον γιατρό μου τον κύριο Σπυρίδωνος που έκανε πραγματικά ότι μπορούσε. Με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας με την υποστήριξή σας, πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου», είπε συγκινημένη η Έρικα Πρεζεράκου.

Το ατύχημα που είχε στην Κύθνο, συνέβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, αφού έπεσε από το φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαινε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι από την προπέλα.

Οι γιατροί του ΚΑΤ στο οποίο εισήχθη η πρώην αθλήτρια κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να σώσουν τα δάχτυλα της τα οποία είχαν κοπεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Έρρικα Πρεζεράκου δυστυχώς έχασε το μικρό δάχτυλο του χεριού της ενώ οι επόμενες μέρες κρίνονται κρίσιμες για το αν ο οργανισμός της θα ανταποκριθεί θετικά ή όχι και στη συγκόλληση δυο ακόμα δαχτύλων.