Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία εταιρείας που ανήκε στη Μαρέβα Μητσοτάκη - Η Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού | 0 366

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου, σε κτίριο στου Ψυρρή όπου στεγαζόταν η εταιρεία Zeus+Dione, μέτοχος της οποίας ήταν μέχρι πρότινος η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Γκαζάκι έξω από τα γραφεία της Zeus+Dione

Από την εμπρηστική επίθεση στην οδό Τάκη σημειώθηκαν μόνο μερικές μικρές ζημιές, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές. Σημειώνεται ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει αποχωρήσει από την εταιρεία, ενώ εκεί όπου σημειώθηκε η επίθεση στεγαζόταν η Zeus+Dione, αλλά έχει μεταφερθεί αλλού.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα τριών ετών που τα συγκεκριμένα γραφεία μετατρέπονται σε στόχο επίθεσης, ενώ παρόμοια ενέργεια είχε λάβει χώρα στις 12 Φεβρουαρίου 2018.

Εμπρηστική επίθεση στη Zeus+Dione

Η Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

«Θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν απόψε το βράδυ, επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Από την επίθεση, που γίνεται για δεύτερη φορά, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές. Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ηρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου.»

Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione