Θύμα εμπρηστικής επίθεσης έπεσε το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν από αγνώστους τρεις εμπρηστικοί μηχανισμοί τα μεσάνυχτα, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές και καταστράφηκε ολοσχερώς το φυλάκιο ασφαλείας που υπάρχει στον περίβολο της οικίας.

Ο παρουσιαστής συνδέει την εμπρηστική επίθεση με την επανέκδοση της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά News» που ξεκινάει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη, Αλέξης Κούγιας:

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί νομικά τόσο τον ίδιο τον τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, όσο και τις επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης, των οποίων είναι ιδιοκτήτης.

«Χθες το βράδυ περί ώρα 00.00 άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς στην οικία του Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη. Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας των κακοποιών ήταν η πρόκληση σοβαρών ζημιών στην οικία, στην οποία έσπασαν τα τζάμια, και η ολική καταστροφή του φυλακίου ασφαλείας, το οποίο υπάρχει στον περίβολο της οικίας. Για την υπόθεση ήδη διενεργεί προανάκριση η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Φουρθιώτης συνδέει αυτή την επίθεση με την εκδοτική προσπάθεια, την οποία αρχίζει στις αρχές Σεπτεμβρίου με την επανέκδοση της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS, και τη συνδέει με το γεγονός ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει έρευνα για σκάνδαλα πολιτικών και επιχειρηματιών».