Τρεις σελίδες κατάθεσης πήραν οι αστυνομικοί από τη 10χρονη από τη Θεσσαλονίκη που έπεσε θύμα αρπαγής από την 33χρονη που βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Θήβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρό κορίτσι μίλησε στους αστυνομικούς κι έδωσε ονόματα που άκουσε κατά τη διάρκεια της κράτησής της παρά το γεγονός ότι η 33χρονη έσπευσε να προεξοφλήσει ότι τα λεγόμενά της θα είναι αναξιόπιστα καθώς της είχε δώσει κοκτέιλ ναρκωτικών.

Η κατάθεση της 10χρονης φέρνει στο μικροσκόπιο της αστυνομίας το κινητό της 33χρονης καθώς διερευνάται αν ταυτίζονται με επαφές που είναι καταχωρημένες στο τηλέφωνό της.

Μήνυση από τον πρώην σύζυγο της 33χρονης

Μήνυση κατά της 33χρονης που κατηγορείται ότι άρπαξε τη 10χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη πριν από περίπου έναν μήνα κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της.

Ο άνδρας ζητεί να κινηθεί εις βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην έγκληση: «Οργή όμως και έκπληξη μου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της, οι οποίοι εκφράστηκαν δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Νουλέζα οι οποίοι έκαναν το γύρο όλων των ΜΜΕ ότι εκδιδόταν και μάλιστα ότι εγώ την προώθησα στην πορνεία, ότι της κανόνισα τα ραντεβού με τους πελάτες και μάλιστα ότι έπαιρνα τα χρήματα. Αυτοί οι ισχυρισμοί που διέδωσε δια της απολογίας της, αλλά και δια του πληρεξουσίου δικηγόρου είναι ψευδείς , ανυπόστατο, έωλοι και απεχθείς.

Επειδή πέρα από τη δική μου αξιοπρέπεια οφείλω να διαφυλάξω την ανωνυμία του ανηλίκου, οφείλω να το προστατεύσω από τέτοιες συκοφαντικές διαδόσεις και φήμες που αφορούν εμένα τον πατέρα της, διότι δεν δίστασε η εγκαλούμενη και ο συνήγορος της να κατονομάσουν και με το μικρό όνομα το ανήλικο το οποίο δυστυχώς έχει πληροφορηθεί τους άθλους της μητέρας του και υποφέρει, λόγω του οποίου παρακολουθείται από ειδική παιδοψυχολόγο».