Από τη ζωή έφυγε άφησε χθες το βράδυ (29 Δεκεμβρίου) ο πρώην Βουλευτής Μεσσηνίας, Πέτρος Κατσιλιέρης, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Γεννήθηκε το 1947 στη Μικρομάνη Καλαμάτας και σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξελέγη βουλευτής Μεσσηνίας στις εκλογές του 1989 για πρώτη φορά με το ΠΑΣΟΚ και επανεξελέγη στις εκλογές, του 1993, 1996, 2000 και 2004.

Επιπλέον, εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας το 1982, διετέλεσε Αντιδήμαρχος ενώ άσκησε και καθήκοντα Δημάρχου.

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε τη Φώφη Γεννηματά για τον θάνατο του Πέτρου Κατσιλιέρη: «Αποχαιρετούμε σήμερα με οδύνη τον Πέτρο Κατσιλιέρη, τον σύντροφο, τον επιστήμονα, τον άνθρωπο, τον φίλο. Πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την παράταξη και τη δημοκρατία, με πίστη, με ήθος, με ανιδιοτέλεια, με συνέπεια.

Από νεαρός φοιτητής με τη συμμετοχή του στο σύλλογο δημοκρατικών φοιτητών, ως ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, μέσα από την αυτοδιοίκηση ως αντιδήμαρχος της Καλαμάτας. Μέσα και από τη Βουλή ως βουλευτής του νομού, που τον τίμησε με εμπιστοσύνη και αγάπη επί πολλές τετραετίες. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».