Γλυκά Νερά - Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Ο δράστης απαίτησε από τη μητέρα της να πληρώσει το φέρετρο

Συνεχίζεται η σειρά ερευνών από την ΕΛ.ΑΣ. για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά που άφησε ορφανό ένα μωρό 11 μηνών μετά τη δολοφονία της Καρολάιν και συντετριμμένο τον 32χρονο σύζυγό της, που συμμετέχει στις έρευνες.

Πλέον, οι Αρχές στρέφονται στα στίγματα των κινητών τηλεφώνων της περιοχής την ώρα του εγκλήματος, δηλαδή όσα εντοπίσουν μεταξύ 04:00 και 06:00 το πρωί στην περιοχή, τα οποία δεν ανήκουν σε ντόπιους.

Η σκέψη των αστυνομικών είναι πως οι ληστές-δολοφόνοι είχαν πάει μόνο για να πάρουν τα χρήματα και όχι για να σκοτώσουν, κάτι που δεν θα τους έκανε τόσο προσεκτικούς όσον αφορά τα δικά τους… μέτρα ασφαλείας.

Αν δώσουν στίγμα τα κινητά τους τηλέφωνα, τότε είναι προφανές ότι αυτό θα καθορίσει τις έρευνες.

Η μαρτυρία του συζύγου και τα πρόσωπα των δραστών

Παράλληλα, ο 32χρονος σύζυγος, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του είδαν το πρόσωπο του ενός, όταν κατέβηκε το κάλυμμα του προσώπου του στην προσπάθειά του να ακινητοποιήσει άτυχη γυναίκα και να την δέσει στο κρεβάτι.

Μάλιστα, έδωσε την καλύτερη δυνατή περιγραφή στους αστυνομικούς για το πρόσωπό του ενώ τους είπε πως ο συγκεκριμένος δεν μιλούσε καθόλου, παρά μία κουβέντα που ψέλλισε σε κάποια ξένη γλώσσα όταν εγκατέλειπαν το σπίτι.

Οι αστυνομίες του έδειξαν κάποιες φωτογραφίες από σεσημασμένους κακοποιούς, διαδικασία που θα επαναληφθεί και τις επόμενες μέρες ωσότου οι Αρχές του δείξουν τα πρόσωπα όλων των ατόμων που έχουν στην λίστα τους.

Απ’ αυτούς θα ξεδιαλέξουν εκείνους που βρίσκονται στην φυλακή και άρα δεν θα μπορούσαν να τελέσουν το έγκλημα και τους υπόλοιπους που είναι εκτός σωφρονιστικών ιδρυμάτων. Οι τελευταίοι μάλιστα θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με το που βρίσκονταν και τι έκαναν το ξημέρωμα της Τρίτης (11/05), όπου διεπράχθη αυτό το στυγερό έγκλημα.

Το μέχρι στιγμής προφίλ που έχουν σχηματίσει για τους δράστες φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο σε μία πολυπληθής σπείρα Αλβανών και Ρομά, που χαρακτηρίζεται στις δράσεις από την υπερβολική βία που ασκεί στα θύματά της, αλλάζουν συχνά την σύνθεσή τους στις «επιχειρήσεις» τους και αποφεύγουν τις λεωφόρους για να μην πέσουν σε μπλόκα της αστυνομίας και να μην τους καταγράφουν κάμερες.

Ακόμη όσον αφορά το σκέλος της αναγνώρισης των δραστών, μην ξεχνάμε πως οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναμένουν ακόμα τα αποτελέσματα του DNA, καθώς θεωρούν πως ο δολοφόνος της κοπέλας σίγουρα θα άφησε γενετικό υλικό στην προσπάθειά του να την ακινητοποιήσει και να την πνίξει.

Πώς έφτασαν μέχρι το σπίτι της οικογένειας;

Οι Αρχές έχουν καταλήξει στον τρόπο που οι δράστες πλησίασαν στο σπίτι της οικογένειας. Θεωρούν ότι άφησαν το αυτοκίνητο σε πολυσύχναστο σημείο και πλησίασαν το σπίτι με τα πόδια, κινούμενοι μέσα από τα χωράφια για να μην κινήσουν υποψίες.