Έγκλημα στη Γλυφάδα: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε τρεις φορές - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες | vitrina scaled

Oι γείτονες αναφέρουν ότι ο 66χρονος και η μητέρα του ήταν αγαπητοί στη γειτονιά και ευγενέστατοι.

Ακόμα μία ανθρωποκτονία σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτη, στη χώρα μας, καθώς τα ξημερώματα ένας 51χρονος Έλληνας σκότωσε με μαχαίρι τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα και στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

Το έγκλημα σημειώθηκε στην οδό Βορείου Ηπείρου, έξω από το χρωματοπωλείο που διατηρούσε το θύμα με τη σύντροφό του, με τους γείτονες να είναι σοκαρισμένοι από το συμβάν.

Ειδικότερα, αυτόπτης μάρτυρας τόνισε ότι είδε τον 66χρονο να έχει πέσει σε μία γλάστρα αμέσως μετά τις μαχαιριές που δέχτηκε, ενώ ο δράστης είχε φύγει. Ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, αλλά και τη μητέρα του δολοφόνου.

Γειτόνισσα που είδε το θύμα αιμόφυρτο μπροστά στο μαγαζί δήλωσε: «Άκουσα μια τζαμαρία να σπάει και βγήκα να δω τη έχει συμβεί. Τον είδα κάτω. Φώναζε βοήθεια. Φώναξα άμεσα την αστυνομία και ήρθε γρήγορα».

Ενώ πρόσθεσε: «Τον είδα έξω και φώναζε. Δεν καταλάβαμε τι έχει συμβεί. Μια γιατρός τον βοήθησε και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες».

Σημειώνεται ότι όλοι οι γείτονες αναφέρουν ο 66χρονος και η μητέρα του ήταν αγαπητοί στη γειτονιά και ευγενέστατοι.

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε τρεις φορές - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες | 30

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης και το θύμα είχαν οικογενειακές διαφορές, ενώ πριν το φονικό ο 51χρονος έστησε καρτέρι στον 66χρονο και λίγο πριν τις 7, τη στιγμή που έφτασε για να ανοίξει το κατάστημα, άρχισε καβγάς.

Αρχικά υπήρχε λεκτική αντιπαράθεση, αλλά γρήγορα τα πράγματα πήραν διαστάσεις. Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και ο 51χρονος έβγαλε μαχαίρι και σκότωσε τον 66χρονο, με τρεις μαχαιριές.

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε τρεις φορές - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες | 32

Στην πορεία, ο δράστης του εγκλήματος εξαφανίστηκε από το σημείο πεζός, ενώ λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση νοτιοανατολικής Αττικής, όπου σύμφωνα με πληροφορίες είπε: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!».

Όσον αφορά στα αίτια του άγριου εγκλήματος, φαίνεται να ήταν η σχέση που είχε το θύμα με την μητέρα του δράστη. Η σχέση μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν όνιμο σημείο τριβής ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε τρεις φορές - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες | 31