Σήμερα Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της άτυχης 44χρονης που δολοφονήθηκε από το σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στον Πύργο Δυρού στην ανατολική Μάνη, μπροστά στα μάτια της κόρης τους.

Η 15χρονη κόρη φέρεται να πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και να είπε «Ο μπαμπάς μου πυροβόλησε την μαμά μου», φέρεται να είπε η ανήλικη. Λίγο αργότερα τηλεφώνησε και ο δράστης και είπε: «Πυροβόλησα τη γυναίκα μου, αλλά μάλλον είναι ζωντανή».

Σημειώνεται ότι, ο 19χρονος γιος της οικογένειας έλειπε με τον παππού του στο νοσοκομείο της περιοχής όπου τον είχε πάει για εξετάσεις. Ο 44χρονος δράστης του εγκλήματος είναι γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής και το σοκ ήταν προφανές στην τοπική κοινωνία.

Ζήλευε παθολογικά ο συζυγοκτόνος της Μάνης

Η ζήλια φαίνεται ότι ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του 44χρονου συζυγοκτόνου στην Μάνη, καθώς η αστυνομία έχει πολλές καταθέσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι καυγάδες του ζευγαριού ήταν αρκετοί και το τελευταίο διάστημα είχαν πυκνώσει. Μάρτυρες έχουν καταθέσει ότι σε πολλούς από τους καυγάδες, οι φωνές κυρίως του 44χρονου ακουγόταν σε όλη τη γειτονιά και γινόταν αντιληπτό πως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος ζήλευε παθολογικά την γυναίκα του.

Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες και για καυγάδες που συχνά ξέφευγαν από το φραστικό επίπεδο και κατέληγαν σε ξυλοδαρμό της άτυχης γυναίκας. Πάντως ούτε η ίδια ούτε κάποιο άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού είχαν κάνει κάποια καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Οι αρχές μετά την δολοφονία της 44χρονης γυναίκας και την σύλληψη του δράστη, σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι τους, βρήκαν πέρα από το όπλο του εγκλήματος, ακόμη μια κυνηγητική καραμπίνα και μικρό αριθμό φυσιγγίων.

Και τα δυο όπλα ήταν στο όνομα του 44χρονου συζυγοκτόνου και ήταν νόμιμα αφού βρέθηκαν και οι σχετικές άδειες. Παράλληλα βρέθηκαν και ηρεμιστικά χάπια που είχαν συνταγογραφηθεί από γιατρό στο όνομα του δράστη.