Η πανδημία του Covid-19 μας δοκιμάζει σωματικά και ψυχικά, και όλοι καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε νέους κανόνες για το κοινό καλό, οι οποίοι μόνο ευχάριστοι δεν είναι.Το ευχάριστο της υπόθεσης, είναι ότι βλέπουμε τους νέους ανθρώπους και τα παιδιά, να ακολουθούν πιστά τους κανόνες, σε μία προσπάθεια να προστατεύσουν τους συνανθρώπους τους που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Ενώ, κι ο κόσμος του Hollywood φαίνεται να δίνει το σωστό παράδειγμα στους θαυμαστές του. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που αρνούνται να συμμορφωθούν παίρνοντας όχι μόνο λάθος μήνυμα στους θαυμαστές τους, αλλά βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπους του περιβάλλοντός τους. Μία από αυτές, είναι και η Lottie Moss, η οποία είναι supermodel και αδερφή της Kate Moss.

Η νεαρή καλλονή, λίγες ώρες πριν, έκανε live στο Instagram, όπου αγκαλιάζει και φιλάει δύο φίλους της, φωνάζοντας ότι είναι υπεύθυνη της διασποράς του Covid-19. Τα σχόλια ήταν πολλά και αρνητικά, με αρκετούς να ζητούν να μάθουν, αν η Lottie τήρησε κάποιον από τους κανόνες προστασίας.

«Είστε νέοι, αστείοι και ζείτε τα καλύτερά σας χρόνια. Μην αφήσετε κανέναν να σας πει τι θα κάνετε», είπε το διάσημο μοντέλο.

Λίγες ώρες πριν, η Lottie είχε εμφανιστεί σε εστιατόριο στο Λονδίνο μαζί με τέσσερις φίλες της.