Η κομψή εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρεϊ συγκρίνεται στα μέσα κονωνικής δικτύωσης με μια παλαιότερη της Γουόλις Σίμπσον, της συμπατριώτισσας της, επίσης χωρισμένης γυναίκας, για την οποία ο θείος του πρίγκιπα Χάρι παραιτήθηκε από τον θρόνο.

Στο απόσπασμα από την συνέντευξη του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, η οποία αναμένεται με μεγάλη αγωνία να προβληθεί στις 7 Μαρτίου από το δίκτυο CBS, η 39χρονη Μέγκαν, που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, φορά ένα μαύρο φόρεμα Giorgio Armani αξίας 4.700 δολαρίων με λευκά λουλούδια κεντημένα στη δεξιά πλευρά.

Αμέσως μετά την προβολή του, το Twitter που δεν του ξεφεύγει τίποτα, παρατήρησε τις ομοιότητες στο ντύσιμο και το χτένισμα της Μέγκαν με αυτά που είχε επιλέξει η Γουόλις Σίμπσον σε ένα πορτρέτο της το 1936, λίγο προτού γίνει δούκισσα του Γουίνδσορ. Την ίδια χρονιά ο βασιλιάς Εδουάρδος εγκατέλειψε τον θρόνο του για να την παντρευτεί. Στο πορτραίτο αυτό η Γουίλις έχει τα μαλλιά της χωρισμένα στη μέση και πιασμένα σε ένα σινιόν, ενώ φορά ένα κοντομάνικο φόρεμα που είχε λουλούδια σε όλο το μήκος του.

Αν τελικά η Μέγκαν εμπνεύστηκε από την Γουόλις, ουδείς μπορεί να το πει με σαφήνεια, ιδιαίτερα την ώρα που βγαίνουν ένα σωρό πληροφορίες περί bulling του προσωπικού του παλατιού από την όμορφη Αμερικανίδα ηθοποιός. Σε κάθε περίπτωση το σχόλιο που υπερτέρησε στο Twitter είναι ότι «η Μέγκαν μοιάζει να ντύνεται σαν τη γυναίκα με την οποία μπορεί να συνδεθεί», βασιζόμενο σε προηγούμενο σχόλιο του BBC ότι για μια ακόμα φορά «ένας δημοφιλής, ζωηρός πρίγκιπας, ερωτεύτηκε μια πεισματάρα Αμερικανίδα χωρισμένη γυναίκα» φέρνοντας τα πάνω κάτι στο ζωή του και το παλάτι.

Πηγή: pagesix.com