Εκνευρίστηκε ο Παπαδάκης στο «αέρα» - Έκλεισε το τηλέφωνο στον Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας νωρίτερα σήμερα (26 Φεβρουαρίου) σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση να προφυλακιστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης του έκανε κάποιες ερωτήσεις, αναφορικά με την υπόθεση, ο κ. Κούγιας του είπε σε ένα τέταρτο θα μπορώ να μιλήσω.

«Πρέπει να ντυθώ, στις 9 πρέπει να είμαι στο δικαστήριο. Δεν με αφήνετε να μιλήσω, πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Πάρτε με σε 10 λεπτά στο κινητό μου. Κάντε μου τη χάρη, πάρτε με σε 10 λεπτά», ήταν τα λόγια του.

«Εσείς κάντε μου τη χάρη. Δεν θέλω να αντιδικήσουμε κύριε Κούγια», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και μετά η τηλεφωνική γραμμή έκλεισε.

Ο δημοσιογράφος είπε, μετά από λίγο: «Είστε ο Αλέξης Κούγιας, στην αρχή δεν σας γνώρισα αλλά μόλις κλείσατε το τηλέφωνο το επιβεβαίωσα. Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια. Δεν θα κάνετε τις συνεντεύξεις όπως θέλετε εσείς. Ούτε θα σας δίνουμε βήμα. Αλλιώς να πάτε στο εμπορικό τμήμα, να αγοράσετε χρόνο. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και εσείς είστε δικηγόρος. Από τη στιγμή, που αποδεχθήκατε να μας μιλήσετε είστε υποχρεωμένος να ακούσετε την ερώτηση και είμαι υποχρεωμένος να ακούσω την απάντηση. Να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε και μετά όταν στριμώχνεστε, αν στριμώχνεστε να κλείνετε το τηλέφωνο… Δεν πειράζει, έχω την εντύπωση ότι εμένα με κάλυψε και το κλείσιμο του τηλεφώνου».

Διαβάστε ακόμα: Κούγιας εναντίον τηλεοπτικών καναλιών για Λιγνάδη (vids)