«Έκπτωτοι άγγελοι» της Victoria’s Secret

Ο λαμπερός και χλιδάτος κόσμος του μόντελινγκ μπορεί αν είναι στρωμένος με φώτα, λεφτά και δημοσιότητα, όμως το μαύρο καραδοκεί. Αυτό θέλει να επιδείξει το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Έκπτωτος άγγελος» (”Fallen Angel”) όπου αναφέρεται στα μαρτύρια των εργαζομένων στις λαμπερές πασαρέλες της Victoria’s Secret, είτε επρόκειτο για μοντέλα είτε για εργαζομένους πίσω από τα φώτα.

Πρώην μοντέλα και υπάλληλοι, χωρίς να αποκαλύπτουν τα ονόματά τους μιλούν για τη στενή σχέση του ιδιοκτήτη Εντ Γουέξλερ με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά αδικήματα Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος το 2019 βρέθηκε νεκρός στο κελί του, με πιθανότερη εκδοχή αυτή της αυτοκτονίας.

«Έκπτωτοι άγγελοι» της Victoria’s Secret | modavictoriasecret ape

Εξαντλητικές δίαιτες, ναρκωτικά και όργια μετά τα λαμπερά σόου

Όπως αναφέρει το ertnews.gr, διοργάνωναν πάρτι οργίων μετά τα σόου, ενώ ο Έπσταιν εκμεταλλευόταν τη γνωριμία για να προσελκύσει νέα μοντέλα με την υπόσχεση ότι θα πάρουν μέρος στο σόου. Αποκαλύπτουν και το πως ο Οίκος πίεζε τα μοντέλα να χάσουν ακόμη περισσότερο βάρος για να ταιριάζουν στην εικόνα που ήθελε να περάσει η Victoria’s Secret. Κάνοντας χρήση της φαιντερμίνης, ουσίας που κόβει την όρεξη αλλά και χαπιών μεθαμφεταμίνης.

Μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για γυναίκες που υπέφεραν από κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές.