ΕΚΤΑΚΤΟ: Συναγερμός στη Χάγη από επίθεση με μαχαίρι! (pics+vids) | EKkJWyyUYAAyIkU

Μετά το αιματοβαμένο συμβάν στο Λονδίνο, το απόγευμα της Παρασκευής ακόμη ένα περιστατικό ωμής βίας έλαβε χώρα αυτή τη φορά στη Χάγη.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν άνδρα που εισήλθε σε πολυκατάστημα γνωστής αλυσίδας και τραυμάτισε με μαχαίρι τρεις ανθρώπους.

Η αστυνομία της Χάγης αναζητά έναν άνδρα ηλικίας 45-50 ετών τον οποίο, στην ανακοίνωσή της περιγράφει με μια ολλανδική λέξη, με την οποία χαρακτηρίζονται τα πρόσωπα που κατάγονται από τη Βόρεια Αφρική.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης, όταν διέφυγε φορούσε κασκόλ και γκρίζα αθλητική φόρμα.

Νωρίτερα, ολλανδικοί ενημερωτικοί ιστότοποι ανέφεραν ότι ο ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι στη Χάγη συνελήφθη. Η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές.

«Επεισόδιο με μαχαίρωμα με πολλούς τραυματίες στην οδό Γκρότε Μαρκτ της Χάγης. Οι υπηρεσίες επειγόντων βρίσκονται επί τόπου», ανέφερε στο Twitter η αστυνομία για την επίθεση που σημειώθηκε γύρω στις 19:45, τοπική ώρα. Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά κανάλια διακρίνονται ασθενοφόρα και περιπολικά, ενώ αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή και απομακρύνουν τους περαστικούς.