Στην οδηγία του Υπουργείου Υγείας προς όλους τους πολίτες να μείνουν σπίτι αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ.

Αφορμή για το ξέσπασμα του παρουσιαστή αποτέλεσε το απόσπασμα δύο ηλικιωμένων, οι οποίοι αψήφησαν τον κίνδυνο και βγήκαν να διασκεδάσουν.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Επειδή καθόμαστε και λέμε μείνετε σπίτι, μην δείτε τους συγγενείς, μην πάτε στον παππού γιαγιά, μπαμπά μαμά αν έχετε μεγάλο σε ηλικία.

Εδώ στην κυρία τι να πει κάποιος; Στον κύριο τι να του πει; Ότι πρέπει να αλλάξουμε λίγο τις συνθήκες της ζωής μας για ένα χρονικό διάστημα, αν θέλουμε να φύγει το χρονικό διάστημα και να είμαστε εδώ να ξαναφέρουμε τις συνήθειές μας; Να καταλαβαίνουμε λίγο!»

«Άμα εγώ έχω τον ιό που μπορεί και να τον έχω και να μην το ξέρω και ξαφνικά αρχίσω και κάνω βόλτα σε όλη την πολυκατοικία και πάω και χτυπάω τα κουδούνια και τους κολλήσω όλους, τι φταίνε και οι άλλοι; Θεωρώ ότι είμαστε από τις πιο δύσκολες χώρες που χτύπησε ο ιός, γιατί είμαστε καλοκαίρι, Ελλαδάρα, φραπεδούμπα, βολτάρες και όλα ωραία! Θα τα κάνουμε, κοντά είναι το καλοκαίρι, θα ανέβει η θερμοκρασία, να ζούμε! Μένουμε σπίτι σας! Κι εμείς στο δικό μας όποτε μπορούμε».

Πηγή βίντεο: zappit