Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι ντόπινγκ πριν το ντέρμπι! | 0 olypaok

Η εβδομάδα του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τις αντεγγκλίσεις των παραγόντων των δύο ομάδων σχετικά με το έλεγχο ντόπινκ. Λίγα 24ώρα πριν το μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή στον Πειραιά(19:30) το ΕΣΚΑΝ προχώρησε σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους ντοπινκ στα προπονητικά κέντρα των δύο αντιπάλων.

Έτσι το πρωί της Παρασκευής το κλιμάκιο υπόβαλε σε έλεγχο ντόπινγκ τους παίκτες των δύο ομάδων για να μην υπάρχει καμία υπόνοια όσον αφορά τον αγώνα κορυφής της ερχόμενης Κυριακής

Αξίζει να σημειωθεί πως πρώτος ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει αίτημα για έλεγχο, το οποίο είχε απορριφθεί από το ΕΣΚΑΝ αναφέροντας πως δεν διενεργούνται τέτοιοι έλεγχοι κατά παραγγελία.

Μώραλης: «Περιμένουμε την παρέμβαση της κυβέρνησης για την ΕΠΟ»

Κάτι λιγότερο από μια ώρα διήρκεσε η συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον Λευτέρη Αυγενάκη στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισήμανε την ανάγκη παρέμβασης της κυβέρνησης στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Στην συνάντηση παρέστησαν και ο τρίτος αντιπρόεδρος του ΟΣΦΠ Κώστας Καραπαππάς και η γενική διευθύντρια Λίνα Σουλούκου.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μετά τη συνάντηση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε πως: «Με ευθύνη της προηγούμενης κυβέρνησης δεν υπάρχει πιστοποιημένο εργαστήριο, αλλά γίνονται ενέργειες για να υπάρχει πιστοποίηση και να υπάρχουν έλεγχοι»

Ο κύριος Μώραλης σε δηλώσεις του, τόνισε πως:  «Τα θέματά μας είναι η λειτουργία της ΕΠΟ και της ΚΕΔ και η γνώμη μας ότι δεν κινούνται στην σωστή κατεύθυνση. Έχει παρέμβει ήδη η FIFA και η UEFA και περιμένουμε παρέμβαση και της κυβέρνησης στα θέματα αρμοδιότητάς της, όπως το οικονομικό».