Ακέραιος και στα δύσκολα! (vid) | helena bonham carter

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ πρωταγωνιστεί στην τρίτη σεζόν της γνωστής σειράς του Netflix «The Crown » και για τον ρόλο της αυτό έκλεψε από την αρχή τις εντυπώσεις.

Και η αλήθεια είναι πως όχι άδικα, αφού εκτός από εξαιρετική ηθοποιός και προσωπικότητα, ενσαρκώνει και με ιδιαίτερη επιτυχία τον χαρακτήρα της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, της αδερφής της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πρόσφατα η Κάρτερ απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης και για έναν ακόμα λόγο, όταν δίνοντας το παρών στην εκπομπή του Άντι Κόεν το βράδυ της Τρίτης, αποκάλυψε πως κάποια στιγμή -που ήταν λίγο μεθυσμένη- ζήτησε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να γίνει ο νονός της κόρης της.

«Δεν ήμουν τόσο μεθυσμένη, αλλά αρκετά μεθυσμένη για να μην ξαναπιώ», είπε χαριτολογώντας στον Κόεν. «Ούτε εκείνος βέβαια ήταν πολύ νηφάλιος», συμπλήρωσε.

«Το θέμα είναι πως είχα ζητήσει από όλους μου τους φίλους να γίνουν νονοί στο πρώτο μου παιδί. Έτσι ο Μπίλι έχει έντεκα νονούς! Έτσι δεν είχα σε ποιον να απευθυνθώ για την μικρή μου», εξήγησε.Φαίνεται όμως πως ο πρίγκιπας δεν ήταν έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη. «Δεν θέλετε να βαφτίσω το παιδί σας», της είχε απάντησε εκείνος.

Η ηθοποιός μίλησε για την ιστορία αυτή πρώτη φορά το 2014 και τόνισε πως το περιστατικό είχε συμβεί όταν εκείνη συναντήθηκε με τη βασιλική οικογένεια σε ένα νησί που έκαναν διακοπές. Τότε συνομίλησε και με την Κέιτ Μίντλετον.

Κανείς εντωμεταξύ δεν γνωρίζει την αντίδραση που θα είχε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αν τώρα η Κάρτερ του ζητούσε την χάρη αυτή, δεδομένου πως πρωταγωνιστεί σε μια σειρά που στην ουσία κατηγορεί την οικογένειά του.

Λέγεται πάντως πως ο ίδιος δεν είχε δείξει και μεγάλο ενθουσιασμό όταν συνάντησε από κοντά την Ολίβια Κόλμαν που ενσαρκώνει τη βασίλισσα Ελισάβετ.