Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη της εμφάνιση στο MEGA (vid)

Η Ελένη Μενεγάκη, ως λάτρης των social media, κάνει συχνά αναρτήσεις στο Instagram και κάθε φορά παίρνει χιλιάδες like και σχόλια.

Μέσα από την επικοινωνία τους αυτή, οι διαδικτυακοί της φίλοι, έχουν την ευκαιρία να της εκφράσουν τον θαυμασμό τους και να της κάνουν κολακευτικά σχόλια. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη, είναι ιδιαίτερα προσιτή όταν συναντά από κοντά τους θαυμαστές της. Πριν από λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια βόλτας της, συνάντησε μια παρέα μαθητών και δε δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, η ξανθιά παρουσιάστρια, έχει και έναν διάσημο θαυμαστή, ο οποίος της έγραψε κοπλιμέντα, σε σχόλιο κάτω από φωτογραφία της στο Instagram.

Ποιο πρόσωπο έκπληξη της έκανε κοπλιμέντο; | eleni

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος της έγραψε χαρακτηριστικά: «Νομίζω Ελένη η ομορφιά σου θα είναι σημείο αναφοράς για πολλά πολλά χρόνια ακόμα στην τηλεόραση και η παρουσία σου, μπράβο Ελένη».

Η Ελένη Μενεγάκη συγκινήθηκε με τα όμορφα λόγια του καλού της φίλου και συναδέλφου, και του απάντησε: «Με συγκινείς βρε άτιμε !!!! Σ’ ευχαριστώ πολύ».


Οι περισσότεροι Έλληνες μπήκαν στο δικό τους σπίτι με τη στήριξη της Εθνικής Tράπεζας.