Σε καραντίνα όπως και όλοι οι Έλληνες βρίσκεται η γνωστή ηθοποιός, Ελένη Ράντου, λόγω του κορωνοϊού.

Σε ανάρτησή της στο facebook, η κ. Ράντου έκανε γνωστό πως βρίσκεται στο σπίτι της τις τελευταίες εννιά ημέρες, μετά την ματαίωση της παράστασής της.

Παράλληλα, μοιράτηκε τις σκέψεις της σχετικά με το θέμα της εξάπλωσης του ιού.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Μετά τη ματαίωση όλων των επαγγελματικών υποχρεώσεων το πρώτο που αισθάνεσαι είναι αμηχανία πώς να διαχειριστείς την απώλεια στόχου και να αλλάξεις πρόγραμμα και συνήθειες από τη μια στην άλλη. Χώθηκα μέσα στα δελτία ειδήσεων και μέτρησα ένα ένα τα κρούσματα και τις απώλειες. Φοβήθηκα και πανικοβλήθηκα παρά τις σαφείς οδηγίες να μην το πάθω. Μπερδεύτηκα άλλο τόσο με τις αντιφατικές πληροφορίες».

Κι αφού διάβασε 3-4 βιβλία, είδες 5-6 σειρές αποφάσισε να κλείσει την τηλεόραση που της προκαλεί άγχος και άνοιξε το ραδιόφωνο. «Το χιούμορ που μας απέμεινε παλεύει να ξορκίσει το κακό μέσα από βιντεάκια που στέλνουμε ο ένας στον άλλο» λέει στη συνέχεια. «Θυμήθηκα σενάρια επιστημονικής φαντασίας κι ένοιωσα σα να παίζω να παίζω σε μια παρόμοια ταινία, σκέφτηκα πως η έννοια της εξέλιξης γελοιοποιήθηκε εύκολα από έναν ιο της γρίπης, πως το 2020 ξαναγυρίσαμε πάλι στις σπηλιές.»

«Χάρηκα που τώρα έχουμε κοινό εχθρό, έχουμε βάλει τις υπόλοιπες έχθρες μας σε προσωρινή καραντίνα» σημείωσε κλείνοντας το κείμενό της ότι νιώθει ευγνωμοσύνη που έχει δίπλα της την οικογένειά της υγιή και όρθια.

ΜΕΝΩ ΗΔΗ 9 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ…

Gepostet von Eleni Rantou am Sonntag, 15. März 2020