Δεν υπάρχει γυναίκα ή άνδρας που να μην θέλουν να είναι ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο και να τραβούν τα βλέμματα. Η επιστήμη επιτέλους μίλησε και τονίζει ότι βρήκε τεκμηριωμένους τρόπους που εγγυούνται κάτι τέτοιο.

Κυκλοφορήστε με παρέα

Σίγουρα φαίνεστε πιο ελκυστικοί όταν είστε με τους φίλους σας, παρά όταν είστε μόνοι, σύμφωνα με ειδικούς ψυχολόγους. Αυτό συμβαίνει διότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος τείνει να εξισορροπεί τα πρόσωπα μιας παρέας και όχι να τα αναλύει ένα προς ένα, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο ελκυστικά τα μέλη της.

Χαμογελάτε συχνά

Οι επιστήμονες τονίζουν ότι το χαμόγελο μιας γυναίκας είναι ένα δυνατό όπλο για να κλέψει την καρδιά ενός άντρα και το αντίστροφο. Μελέτες του εγκεφάλου έδειξαν πως το τμήμα του εγκεφάλου που ενεργοποιείται όταν βλέπει ένα όμορφο πρόσωπο, ενισχύεται ακόμα περισσότερο όταν το πρόσωπο αυτό χαμογελά.

Προσπεράστε την ψιλή κουβεντούλα

Όπου κι αν βρίσκεστε, ότι κι αν κάνετε, μην μιλάτε για τον καιρό, για ζώδια ή οτιδήποτε άλλο είναι άσχετο και βαρετό. Όσο πιο ουσιαστικές ερωτήσεις κάνετε σε κάποιον που σας αρέσει, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να του τραβήξετε την προσοχή.

Βάλτε κόκκινο χρώμα

Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και της αγάπης. Έρευνες δείχνουν πως τα άτομα που φορούν το συγκεκριμένο χρώμα θεωρούνται περισσότερο ελκυστικά.

Φάτε καρότα

Επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσοι καταναλώνουν πολλά καρότα αποκτούν μια χρυσαφένια λάμψη στο δέρμα τους, κάτι το οποίο ελκύει το αντίθετο φύλο καθώς θεωρούν το άτομο πιο υγιές.